Çocuk & Ebeveyn Erkek bebeğe mi yoksa kız bebeğe mi düşkünsünüz👶🏻? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkek bebeğemi yoksa Kız bebeğemi düşkünsünüz?👶🏻 Yani Hamile olsanız. Kızmı isterdiniz Erkekmi Erkek bebeğe mi yoksa kız bebeğe mi düşkünsünüz👶🏻? Cevapla Hamilelik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Kız bebek tabi ki de kızları daha çok seviyorum çok tatlılar :) 0 0 Yorumla
busraunlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Erkek bebekler ilerde dinozora dönüşüyorlar hele ki ardindan bir erkek kardesi daha olursa. Birlikte trex taklidi yapiyorlar, ama kizlar oyle mi, birlikte evcilik oynuyorlar 💕 yicem ya 1 0 Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kızz Kuzenim var 3 yaşına girecek ve biz bakıyoruz akşama kadar sonra teyzem alıyor bizden ama olmayan kardesim gibi 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlıklı olsun da kız bebek çok isterdim ama nasip olmadı üç tane oğulum var 🥰 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah. Olsun olsun hala bebek istiyorsanız Kız nasip olur inşallah.😇 Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Yok artık çocuk düşünmüyorum bu kadar yeterli önemli olan sağlıkli olsunlar hayırlı olsun yeterli Yorumla eflani7878 +1 yıl Bence bitane daha yapın o eve senin yanına kız bebek lazım Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlk kız bebek sonra erkek😊😊 yerim ben bunları fotoda çok tatlılar 😊😊😂😄 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 441 cevap paylaştı. Kiz bebisleri çok seviyorum ya cadılar çok tatlı oluyorlar 2 6 Yorumla SweetCloud +1 yıl Yaaa 🥰 Yorumla mesut_boztas +1 yıl InsAllah kiz çocuğum olur amin Yorumla SweetCloud +1 yıl Amin abicişko. 🌸 Yorumla mesut_boztas +1 yıl 192 100 kilo adamim abicişko beni çok poncik hissettirdi Yorumla SweetCloud +1 yıl Ahaha 😅 Yorumla mesut_boztas +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Genelde kız bebekler beni daha çok sevdiği için kız bebekler diyorum 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkek isterdim ilk olarakk. Erkek bebişlerle çok iyi anlaşıyorum. 😂 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hiç fark etmez ama kızları birazda daha fazla seviyorum 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bebeklere düşkün değilim ama benim gibi bir prenses güzel olurdu 0 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Görseldeki gibi tatlı bişiler doğurcaksam tramessi bile olabilir. 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Benim için cinsiyeti fark etmez Allah vergisi ikisi de. Her ikisinin de yeri ayrı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes kız demiş ama ilerde evlenirsem ve çocuğum olursa üçüz erkek olsun isterim😂 0 0 Yorumla
İvannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Eve neşe katmasına daha öncelik veririm ben cinsiyetine değil. Öncelik sağlık... 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bebek olsunda yeter ya o masumluk herşeye değer 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı. Kız bebeği 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kız bebek tabi ki de kızları daha çok seviyorum çok tatlılar :)
Erkek bebekler ilerde dinozora dönüşüyorlar hele ki ardindan bir erkek kardesi daha olursa. Birlikte trex taklidi yapiyorlar, ama kizlar oyle mi, birlikte evcilik oynuyorlar 💕 yicem ya
Kızz
Kuzenim var 3 yaşına girecek ve biz bakıyoruz akşama kadar sonra teyzem alıyor bizden ama olmayan kardesim gibi
Sağlıklı olsun da kız bebek çok isterdim ama nasip olmadı üç tane oğulum var 🥰
Maşallah. Olsun olsun hala bebek istiyorsanız Kız nasip olur inşallah.😇
Yok artık çocuk düşünmüyorum bu kadar yeterli önemli olan sağlıkli olsunlar hayırlı olsun yeterli
Bence bitane daha yapın o eve senin yanına kız bebek lazım
Kızım olsun 😍
İlk kız bebek sonra erkek😊😊 yerim ben bunları fotoda çok tatlılar 😊😊😂😄
Kiz bebisleri çok seviyorum ya cadılar çok tatlı oluyorlar
Yaaa 🥰
InsAllah kiz çocuğum olur amin
Amin abicişko. 🌸
192 100 kilo adamim abicişko beni çok poncik hissettirdi
Ahaha 😅
😁😁😁
Genelde kız bebekler beni daha çok sevdiği için kız bebekler diyorum
Erkek isterdim ilk olarakk. Erkek bebişlerle çok iyi anlaşıyorum. 😂
Hiç fark etmez ama kızları birazda daha fazla seviyorum
Bebeklere düşkün değilim ama benim gibi bir prenses güzel olurdu
Görseldeki gibi tatlı bişiler doğurcaksam tramessi bile olabilir.
Benim için cinsiyeti fark etmez Allah vergisi ikisi de. Her ikisinin de yeri ayrı.
Herkes kız demiş ama ilerde evlenirsem ve çocuğum olursa üçüz erkek olsun isterim😂
Eve neşe katmasına daha öncelik veririm ben cinsiyetine değil. Öncelik sağlık...
Biricik kızıma düşkünüm
bebek olması kâfi dbdhd
Bebek olsunda yeter ya o masumluk herşeye değer
Kız bebeklere daha çok ❤️
Birer tane alayım ikisinden de
2sinide yirim
Kız.
Kızımı seviyorum
Erkekler kız bebeğine kızlar erkek bebeğe
He ikisi de 🥰
Ben kızlara düşkünüm
Kız bebekler