Arkadaşlar lütfen yardım edin 6 aylık bebeğimin ateşi 38.2
Ne giydirmeliyim üstüne ne örtmeliyim
Arkadaşlar lütfen yardım edin 6 aylık bebeğimin ateşi 38.2
Ne giydirmeliyim üstüne ne örtmeliyim
Abla 38.2 gayet normal bir sayı korkmanı gerektirecek bir durum yok sonuçta bu bir bebek merak etme yani ama derece 39 u bulduğunda direk bir hastaneye gidin bebek büyük ihtimal kusacaktır yoldayken yanınıza bir poşet gibi bir şey almayı da unutmayın bebekte büyük ihtimal su kaybı yaşanmıştır biraz sıvı takviyesi yapın, bileğinizle suyun sıcaklığını ölçerek ılık suyla biraz başını falan yıkayın telaşa kapılmayın.
Cevap
10Cevap
Yatağın üstüne koy çıkar üstünü ılık suyla bezi izlat körlük altı bacak arası alnına köy arasını dusur
Yaptım şimdi uyutcağım ne giydirmeliyim
Tamam çok teşekkürler
Acile gotur cocugu havale geçirir beyin hasari olusur gec kalma
38 derece yüksek değil hafif
Nasıl yuksek degil sacmalama
Çocuk havale geçiriyor.. Cahil anne aklı sykinde olan millete ne yapayım diye soruyor..
G*tünü sıktıren boş boş konuşma ulan güzel kardeşim benim hangi şartlar altında olduğumu biliyor musun mal kafalı ayrıca 38 derece havale değil allahın cahil öküzü
Anne çocuğu bıraktı benimle sidik yarışına girdi. Annelik budur. Abla pavyondan mı yazıyorsun?
Lan bi hadi ordan git bacım evladı
Senin ağzın hep böyle bozuk mu?
ılık dus hemen hasteneyegıt lutfen ınce gıydır * usutmesın ruzgaenyemesım. gecmıs olsun
Çok teşekkürler
Buradakilerin yorumuna bakarak hareket etme hastaneye gotur.
Zıbınla dursun yanına yatır örme üstünü nemli bezle ayaklarının altını sil
havlusuna sarıp ılık duşa sokmalısın banyo havlusuna sarılı olarak
Ev şu an çok soğuk sobalı ev ve sobayı kaldırdık
evin zaten sıcak olmaması gerek çünkü ateşi var o ateşi dengelemen gerek
Öncelikle ona sirke ile müdahale et üstüne fazla bir şey giydirme eğer ki ateşi düşmez ise doktora git hemen
Dm den bilgi paylaştım geçmiş olsun
Acile git
Evde yöntem bulmaya çalışıyorum çünkü 38.2 hafif ateş olarak nitelendiriliyor
Korkutmayın ya çokta yüksek değil
Erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?