Güncellemeler
+1 yıl
Tasviyeleriniz için teşekkürler en son çocuğun abisi geldi onu gezdirdi.
Yemek ve oyun gibi bir yer olsun.2 kişiyiz zaten Ben ve küçük çocuk. Park deseniz zaten onunla hep parka gidiyoruz bıktık. Güzel bir yer önerin pls.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence parka gidebilirsiniz
Sahil kenarina götür onu bence gayet güzel olur eline ver bir cips kola tamamdır
Düşünürüm.
Ya deniz kenarına yeşillik alana götür hayvanat bahçesi olur
üzerine ebişirsen istediğin yere çıkabilirsin ama yürüse zor tabi
Arabayla gidecez
o zaman arabanın çıktığıy ere kadar git
Sayapark AVM. Orada çocuklar için oyun yeri var, yemek katında.
Bir de Sayapark'la Yeni Stadyum arasında bir cadde var,34. cadde, Sayapark'tan 1 km kadar sonra sağda bürük bir çocuk oyun salonu var. Bu, ismi Gökkuşağı
www.google.com/search
*Bürük yazmışım Büyük
Çoçuk bakiciligi yapiyorsun dimi sen
Evet
Pardon ya biliyorum bende gidibileceginiz en iyi yerler sinemaya git oyuncak ver oynasin kumda oynasin aynali gole git 2 mersin marina 3 uzun çaburç olga kenti 4. kiz kalesi castle 5. Ataturk evi muzesi dikkat et kaybet me çoçugu sjjsjss
Kaç yaşinda velet
Velet mı sjsnsjjsjd.7 yaşında
Aynen 17 milyar maşsllh iyisin yine başka yerde çlşnşardan da duydum kaç para aliyor diye 15 diyor araba şoförleri hey gidi hey bizde ufak dukkanda surunuyoz
Sende şoför olarak çalış canım. Dükkanda fazla sürünmeye devam ediyorsan işi bırak.
Şofor olmasa başka iş olsa çalişirim da dukkani birakma diyor bizimkiler yarin piskologa gidecem ya
Ailem izin verse birakicam canim da ailem canım oldugu için
Ben reşittim de. Ve aile ile çalışmak istemediğini söyle.
Dyrm ama başka yerde de yapmasin diyorlar ben şoyle planliyorum ya babam 2 ay sonra emekli olucak beraber dukkan açalim diyoruz ama bu işi de ogrendim
Güzel fikirmiş
Parça dukkan ya da başka bir şey bakiyorum ben yapanlar acar
Akıllıyım ben ya
Nazar boncuğu tak al evladım 👁️
Muska tkyrm da onlar yalan ya gumuş kolye takcaksin demirden eline yuzuk akik taşi
Bende nazar oldugunu nasil anladin djdjsjsjsjsjsjs
Emijolendigim için sjsjsjs
Emojilen digin için mi dalga geçme ya
Sjsjsjsj
Takıyım evladim
Ssjsjsjsjjs
Ee tabi evladım.
Sjjsssss
Cehennem obruğunı ziyaret edebilirsiniz
Neye sjsjsjjss sıkıntı yok ziyarete geliriz bize bir çay hazırla şekerli olsun bu arada 6 dk ya sende olucaz.
Ankaradayım ben. siz 6 dakika da olun burada ben söz her şeyi yapıcam 😅
Ok 6 dk ya sendeyiz cano sjsnjsjs.
Bekliyorum 😌😌
Pozcuya avm ye gotur oyun salonuna
Deniz kenarı olabilir
Gezilecek yer yok