Çocuk & Ebeveyn Güvercin yumurtası çocukların konuşmasını sağlar mı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Konuşmayan çocukların konuşmasına vesile olurmuş güvercin yumurtası gerçekten böyle bişey var mı. Güvercin yumurtası çocukların konuşmasını sağlar mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok. ne ilgisi var? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 876 cevap paylaştı. Bizdede balkona yerleşti yavrular büyüyen kadar dokunmadım uçurumdan sonra gönderdik 0 0 Yorumla
meltemmmyvz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Abartmayın bilmediği ama duyduğu birşeyi sorup doğruluğunu öğrenmek istemiş sadece 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Güvercin Mübarek bir Kuş. Olabilir Şifa nerdedir kimse bilmez. 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Saçma sapan hurafelerle hayvanları mundar etmeyin 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır öyle bir şey yok. ne ilgisi var?
Hayır öyle bir şey yok.
Bizdede balkona yerleşti yavrular büyüyen kadar dokunmadım uçurumdan sonra gönderdik
Abartmayın bilmediği ama duyduğu birşeyi sorup doğruluğunu öğrenmek istemiş sadece
Güvercin Mübarek bir Kuş. Olabilir Şifa nerdedir kimse bilmez.
Hayır bu kadar cahil olamazsın...
Hurafedir canım, inanma sen.
Saçma sapan hurafelerle hayvanları mundar etmeyin
Batıl inanç ya
Sağlamaz
Tövbeler olsun
Alakası yok
İlk defa duydum