15 gün regl geçti, 13. gün sürekli test yaptım usulüne uygun pahalı idrar testleri NEGATİF hep.
AMA 15 GÜN gecikti köyde olduğum için kan tahlili yaptıramam. HAMİLE OLMA OLMA OLASILIĞIM VAR MI?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 gün regl geçti, 13. gün sürekli test yaptım usulüne uygun pahalı idrar testleri NEGATİF hep.
AMA 15 GÜN gecikti köyde olduğum için kan tahlili yaptıramam. HAMİLE OLMA OLMA OLASILIĞIM VAR MI?
Belli olmaz. 2 ay değil olmadım 1. Gecikmede test yaptım negatif. 20 gün önce kan testi negatif. 2 ay boyunca yaklaşık 2 günde bir idrar testi negatif. Sonra 1 hafta önce dedim ki ben hastayım herhalde gideyim de bi muayene olayım. Bir hcg geldi 3 gün ağladım
Ama bu sürede ilişki yaşamaya devam ettin dimi?
Kan testini ve idrar testini yaptırdıktan sonra sadece 1 kere, gebeliğimi öğrenmeden 2 gün önce :)
Tamam işte onlar da olmuş olabilir ben en son 21 ve 14 gün önce zaten 14gün öncesinde boşalma vs. Olmadı çok kısaydı sayılmaz bile Nolur hamile olmayim hazır değilim kocam da istemiyor zaten
İmkansız. 2 gün sonra kan testi verdim 6 haftalık gebeyim 😄
Bebeğim belki sen bunu çok taktın stresten olmuyor olabilirsin. Biraz rahatla, olursa da belki öğrendiğin an isteyeceksiniz belli olmaz. Ha hala hazır hissetmezseniz aldırabilirsiniz. Umarım hamile değilsindir. Benimki çok garip bir durumdu zaten. Gönlünüzce olsun her şey
Aa anladım ama kan testi nasıl negatif ya? Testin bozuk yanlış yapma sansin varda kan testi? Hamileliğin kaçıncı haftasında kan testi yaptırdın ki?
4 haftalık değilmiş ilk kan testinde. Ama işte garip gelen idrarda da çıkmamasıydı. Bende de pocs var mesele. Bekarken doktorum çocuğun zor olur, istediğin zaman gel tedaviye başlarız demişti. Tedavisiz oldu. Allah karnına düşürdüğünü kalbine de düşürür diye düşünüyorum. Eğer olursa kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ediyorum. Çok da stres yapma. En kısa zamanda kan testini ver🙏
Haaa anladım bak şimdi kist olduğu için çıkmadı tamam. Ben kesinlikle istemiyorum bosanıcaz gibi duruyor zaten beni aldatıyor zaten beni hiç sevmedi neyse. Allah analı babalı büyütsün saglikli sıhhatli olsun sen de bana dua et hamile olmayım
Cevap
2Cevap
Hamile değilsindir. Reglin gecikmesinin bir cok nedeni vardir
Merhaba, regl gecikmesinin birçok nedeni vardır, şüpheli ilişkinin üzerinden ne kadar süre geçti?
21 ve 14 gün
14 gün geçmiş olan iliskinden gebelik ihtimali yok denecek kadar düşüktür, 21 gün olan ovulasyon zamanına yakın, ancak testler negatif çıktıysa gebelik yok demektir. Reglin normalde duzenlimidir
Evet hep düzenlidir, bugün yine test yapicam inşAllah yoktur hazır degilim
Evlimisin peki
Evet
Düzenli bir ilişkin yok sanki anlaşılan
Her hafta 1 kere gibi bu ara soğukluk var aramızda ondan 14 gün geçen nasıl gebelik şansı yok?
15 gün geçmiş reglin,14 gün önceki İlişkin beklenen regl doneminde olmus, yani ovulasyon olma ihtimalinin olmadığı zaman
Hayır işte anlamadın ben en son 45 gün önce regl oldum okey? ilişkim 2 tane 15 ve 23 gün önce civarı
Regl döngün kaç gunde bir normalde
Ben de 50 gün geciktim kan testi de yaptım sonuç negatif 😂 Olabiliyor böyle şeyler ama bence sen bir test daha al ne olur ne olmaz
Ya gerçekten mi? Hızlı hamilelik testi aldım 2 farklı eczaneden en pahalısından kadın dedi bu kan ile aynı merak etme hatta 2 eczacı da aynı seyi dedi. Ben ucuz olanlardan da aldım yaptım ama hep negatif ama regl hayla gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?