7 yildir evliyim evliligimin 4yilini tup bebek tedavi ile gecirdim sorun bende anne olmayi cok istedim olamadim maalesef esimde baba olmak istedi ben dedim eger bosanmak istersen bosanalim diye hayir dedi simdi ise son tedavimizde olumsuz artik devam etmek istemiyoruz artik cocuk sahibi olamayacagimizi kabul etmeli miyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada yaşadığımız her şey bizim için imtihan. Rabbim kimsenin kucağını hoş bırakmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Belkide zamanı vardır bilemezsiniz. Komşu kızı testesteron yüksekliğinden kaynaklı yıllarca çocuğu olmadı, eşi tüp bebeği reddetti ve kadın belki 15 yıl hormon tedavisi gördü. Tedavi sonlarında doğal yollardan üst üste 2 çocuğu oldu. Rabbim nir şeyi vermiyorsa ya daha güzelini verecektir ya da diğer dünyada en güzelini verecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun ama dua etmekten vazgeçmeyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer turlu tedaviyi denedik ve olmadi ne yazik ki
- 7 ay
Sana cevap yazmak icin uye oldum. 7 yildir cocugum olmadi. Beb fakirim basimda ana baba yoktu. Tedavi olamadim param bile yetmedi ilaclari almaya. Şu an esim hamile umnadigim bi an aldim haberi Allahtan iste
- 7 ay
Teslim olman gerekli Allaha teslim olmayi dene kardesm
- 7 ay
@Ibocany0706 çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık. Rabbim sizlere hayırlı evlat olabilmeyi ve evladınızı sağlıkla hayırla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Olanda bir olmayanda bin hayr vardır. Allaha tamamen teslim olmanızı fa bekliyor olabilir Rabbim. Ümidniz kesmeyşn
En İyi Cevaplar
+1 yılBu seninle veya eşinle alakalı bır durum değil ki nasip işi. Sen kendını böyle değersiz hıssedersen psikolojık olarak zaten olmaz. Bence bir süre hiç böyle seyler düşünmeden tamamen akışına bırak hatta test bile yapma göreceksın kendiliğinden hersey düzelecek <3
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu süreci yaşayan bir tanıdığım var. Birbirlerini seviyorlarda kadını tanıyorum o da boşanmayı teklif etti ancak sevgileri engel oldu. Fakat sonradan adamın 2. eş aradığını duydum kardeşinden. O işte olmamış yengen mi karşı dedim yok dedi. Kimse ikinci olmak istememiş. Eşini boşa gel demişler vs. Şok olmuştum amg eksiğim diye bir kadının hele de modern bir kadının ikinci eşi kabul etmesi vurgun yedim. Umarım bu duruma düşmezsin. 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılEsim bana bunu yapmaz...
Cevap sahibi+1 yılDüşmez kalkmaz bir Allah.
+1 yılAllah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama artık olmuyorsa ve olmaması dünyanın sonu değilse kabullenebilirsiniz doktorunuzun da fikrini alarak. Bence çocuk olmaması da çok büyük bir problem değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin gorusu farkli bu konu ile ilgili
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
nasip falan değil, tamamen biyolojik bir süreç. çocuğunuz olmuyorsa kısaca kısırsınızdır, bu kadar. ne eksik ne fazla.
tedavilere yönelmişsiniz hoş, ama bu kesin tedaviyle çözülecek diye kaide yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok denedik yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Ben düşünüyorum da olmasa bu kadar üzülmem 1 saat üzülürüm sonra rutine devam hatta korunmak zorunda kalmayacağım için sevinirim 😅
241 Yorumla
Soran+1 yılBiz istedik anne baba olmayi
Cevap sahibi+1 yılBence zamana bırakın bizim bir akrabamız her şeyi denedi denedi en son bıraktılar 30 yıldan sonra hamile kaldı hem de ikiz. Kadın 45 yaşında filan hamilr kaldı yani
Cevap sahibi+1 yılOnun eşi birde eziyet ediyordu neler diyordu köpekler bile doğruyo sen doğuramadın filan görsennn çok üzücü
- +1 yıl
Yaa çok iyi ben de senin gibi düşünüyorum, hiç istemiyorum zaten çocuk Allah isteyene versin. Hayatımı mahfedemem yapıp zaten mutlu evliliğim var, 😂
Soran+1 yılBen anne olmayi cok istedim
- +1 yıl
Valla ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama çevre baskısı yüzünden bebek yapıyorlar diye düşünüyorum biri bana bebek deyince ağzına tikıyorum lafı anne olmak güzel değil bence sorumluluk almak demek
Soran+1 yılCevre baskisi degil
Soran+1 yılBiz gercekten istiyoruz
- +1 yıl
Zorlamayın ozaman zamana bırakın inançlı biriysen Allah vermiyorsa vardır bildiği ne zorluyorsunuz anlamıyorum hasta ediyorsunuz sonra kendinizi ya
Soran+1 yılKolay degil
Soran+1 yılBebek hasreti cekiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Saragizligüzel aynen banada eziyet gibi geliyor şu an kocamla canımız sıkılsa gece sinemaya gidiyoruz gece cocugu eve bırakıp sinemaya gidebilir miyiz çocukla hiç gidilmez zaten bir 10 yıl filan her yere kuyruk gibi gelecek 10 yıldan sonrada ben zaten emekli olur ölümü beklerim 😅😅
- +1 yıl
Ahahha ne kadar aynı düşünüyoruz, ben de emekli olunca ölürüm gibime geliyor heleki bu mesleği yapmaya devam edersem😂😂en iyisi hiç yapmamak devam bu şekilde, hem sevgili gibiyiz hala şu an kocamla çocuk olunca bozuluyor aynı kalmıyor diye görüyorum etrafdan bu şekilde mutluyuz inşallah hep oluruz. Kocamizin istememesi de ayrı güzel 😂
Soran+1 yılOzel degilse sormak istiyorum ama yani saglik durumunuz normal mi isteseniz bebek sahibi olabiliyormusunuz
- +1 yıl
Evet normal bilerek istemiyoruz gayet sağlıklıyız istememek suç mu😂
Soran+1 yılSuc degil elbette sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBen de sağlıklıyım reglimi saati saatine olurum ama belli olmaz bu işler belki 5 yıl sonra çok istiyeceğim olmayacak ama şu an uzun vadede o kadar gözüm yemiyor ki anlatamam birde eşimin ailesinden baskı var iyice yapasım kaçıyor 😂
Soran+1 yılKeske bizimde istemedigimiz icin olmasa
Soran+1 yılIstedigimiz halde olmuyor bizde...
- +1 yıl
Ayy bide sağlık çok zor bende polisim bizim meslekler çok sıkıntı, arkadasın çocuğu oldu ise uyuyarak geliyor😂 şu an istemiyorsan hiç istemiyorsun emin ol ben çocukluğumdan beridir hiç istemiyorum 😂baskı yaparlarsa siz yapin de ahhaha bana da dediler ben azarladım
Cevap sahibi+1 yıl@Saragizligüzel Uzaktayız çok yapamıyolar o yüzden ama bayrama gidince konusulacak yine ben de azarlıcsm
Soran+1 yılEsleriniz peki bi sure sonra isterlerse
Cevap sahibi+1 yılBenimkinin isteyeceğini düşünmüyorum isterse de full kendi bakar ben bir emziririm herhalde
Soran+1 yıl😄😄
Soran+1 yılEslerinizin bu konuda uzerinize varmamalari guzel ama
- +1 yıl
Ya da çok sert şekilde trip at bidaha hiç yapamıyorlar ahahha, eşim kendisi de hiç istemiyor hiç çocuk hayali yokmuş onun da o yüzden evlendim zaten değilde evlenmedim asla konusu bile açmıyor bazen şaka yapıyorum yapma diyor kendisi shshshs😂
Soran+1 yılCevre baskisi var mi
- +1 yıl
Yoo benim kendi ailem de çocuk meraklısı değil, eşimin ailesi konusuni açtı ama ben sert tepki verdim bidaha olmadı. Ha başkaları da diye ama önemli olan benim istemem direk ağızlarına lafları tikıyorum kendiniz yapın ben istemiyorum diye. Ülkede kadınların üzerine çok gidiliyor bu konu yüzden sırf başkaları için bebek yapıp mutsuz oluyorlar eşleriyle. Gercekten istediğin için yapmacık içinde bebek aşkı olacak olmuyorsa da evlatlık edinirsin veya kabullenirsin belki hayırsız olacak Allah ondan vermiyor bunu düşün
Soran+1 yılBiz gercekten bebek istiyoruz
Soran+1 yılAnne olmayi o kadar cok istiyorum ki
- +1 yıl
Evlatlık edin o kadar mutlu ailede büyümek isteyen çocuklar var onları sahipsiz bırakmayın
Soran+1 yılBen istiyorum hemde cok yani oncelikle kendim hamile kalmayi isterdim ama madem bu olmadi esime dedim evlat edinelim diye ama bunu da o istemiyor
Soran+1 yılEsim kabul etmiyor evlat edinmeye
- +1 yıl
ikna et zorla kabul etmiyorsa durumu kabul et akışına bırak
Soran+1 yılBi kac kez dedim yanasmadi ailemde birak israr etme dedi bende artik demiyorum zaten
Soran+1 yılYa kendi cocugumuz ya hic diyor kocam
Soran+1 yılKendi cocugumuzda olmadugina gire artik bir omur cocuksuz
- +1 yıl
Bak kendini üzme lütfen olmuyorsa vardır bi hayır olanların ne oluyor hayırsız oluyor böyle olmayınca olsun ne olursa olsun diyenlerin çocuklarıyla uğraşıyorum her gün itlekopukla uğraşıyorum valla hayattan soğuyorum, tabi hayırlı olanlar da var ama bu devirde çocuk yapılmaz be
Soran+1 yılMaddi durumunuz iyi sukur yani o yonden sorun yasamayiz ama diger yonden cok haklisin artik devir cok kotu oldu sen polis oldugun icin daha da iyi bilirsin bende artik istemeyecegim yani kendime soz verdim vardir elbet bundada bir hayir
- +1 yıl
Cok sevindim hep böyle düşünün olumlu düşünün belki olur psikolojinizi düzelince 🙏 gercekten ortalık iyi değil çocuğum olsaydı içlerine birakmazdim, okula göndermeye korkardım neler var neler
Soran+1 yılYuvam huzurum olsunda varsin bir omur bebek ozlemi tasiyayim icimde

kün fe yekün Allah ol der ve olur
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılyaşlarınız kaç?
hemen umutsuzluğa kapılmayın bence..02 Yorumla
Soran+1 yıl27yim esim 30
Soran+1 yılYillarca denedik iste olmadi
+1 yılbi çocuk edinin kendi çocuğunuz gibi büyütün, büyük sevaba girersiniz hem de duygsal yönden mutlu olursunuz
00 Yorumlaneden evlat edinmiyorsunuz biyilojik anne baba olmak zorunda değlsiniz kalpten bir yavruyu sevin belki ikincisi size hediye gelir
00 YorumlaAllah'tan ümit kesilmez
Nice insanlar var yirmi sene çocuğu olmaz sonra olur
Allah'ın bileceği bir şey umudunu kaybetme00 Yorumla
+1 yılYurt dışında daha geliimiş bir yöntem yoksa evlat edinebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYurt disinda da denedik
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorlamayın bırakıp kabul edin bence, çocuk olmayınca hayatınızda ne eksiliyor çocuk için mi evleniyorsunuz kendinizi hasta ediyorsunuz olmuyor diye
11 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmak istiyorum o mutlulugu yasamak istiyorum esime de yasattirmak istiyorum
Allah vermediyse vardır bir bildiği diyorum ben bu tip durumlarda.
00 Yorumla
+1 yılUmudunuzu yitirmeyin kimler kimler umudunu kaybetti sonradan çocuk sahibi oldular.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz 6 buçuk yıl tedavi gördük olmadı. Tedaviyi bıraktık kendiliğinden oldu. Bitkisel şeyler kullanmaya başlamıştık. Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok demiştik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bi dua tertibi var bi çok kişi fayda görmüş yaparm dersen atabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılSagol ama o duayi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYok bu senin bahsettiğin değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıp işi tabikide allanda verende Allah. Bolca dua et dua kaderini değiştirebilir. Kadir gecesi gelmek üzere Allaha tüm içtenliğinle dua et.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadir gecesinde yapılan hiç bir duayı geri çevirmez rabbim. Esmaul husna var onu denedin mi peki. İsmi azamda var onuda yapabilirsin
7 aySana cevap yazmak icin uye oldum. 7 yildir cocugum olmadi. Beb fakirim basimda ana baba yoktu. Tedavi olamadim param bile yetmedi ilaclari almaya. Şu an esim hamile umnadigim bi an aldim haberi
01 Yorumla- 7 ay
Sana cevap yazmak icin uye oldum. 7 yildir cocugum olmadi. Beb fakirim basimda ana baba yoktu. Tedavi olamadim param bile yetmedi ilaclari almaya. Şu an esim hamile umnadigim bi an aldim haberi bunalirsan yaz bana nasip bu isler icini ferah tut kardesim
+1 yılAllahtan ümit kesilmez birçok ailenin tedaviden sonra da bebekleri olabiliyor yaşınız gençse üzülüp ümitsiZliğe kapılmayın ayrılmayı da düşünmeyin zor bir süreç birbirinize destek olun bence
00 Yorumla
+1 yılTedavi doktor değiştirin dayımın 13 yıl sonra oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılDegistirmwdigimiz doktor kalmadi olmuyor iste
- +1 yıl
Eşin kücükken ateşli hastalık geçirmiş mi sperm canlı kalma süresi azalıyor öyle
Soran+1 yılSorun bende
- +1 yıl
Yeni doktor denetin umudunuzu canlı tutun ve evrene çocugunuz olacagı enerjisini yayın buna inanın öyle deneyin
Soran+1 yılYillardir denedik iste
- +1 yıl
Sorun ne sende?
Soran+1 yılInfertilim
- +1 yıl
Umarım olur rn kısa zamanda
Olamasanizda nasip meslesi ayrilik falan dusunmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrilik yok sadece o paikoloji ile soyledim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocada sorun olunca kadınlar ya başkasından çocuk yapıyor ya terk ediyor ama erkekler bırakmıyor kadın sorunlu olunca
01 Yorumla
Soran+1 yılBen birakmazdim
her şey nasip işi nasipten öte yok
12 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis
+1 yılHangi sehirdesiniz Dr tavsiye edeceğim.
00 Yorumla
+1 yılAsla ayrılık düşünmeyin bence nasip işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMfk ürünlerını arastır
10 Yorumla
+1 yılAyrıl hiç düşünme... adaminda önünü kapatma
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu
- +1 yıl
Cevap bu değil... seviyorsan evlendir onu
Soran+1 yılNe alakaa
Evlatlık edinin
01 Yorumla
Soran+1 yılKarnimda tasimak istiyorum
evlatlık almayi deneyebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılKarnimda tasimak istiyorum
Soran+1 yılO duyguyu bilmek istiyorum
+1 yılKısmet hrrşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey nasiptir
117 Yorumla
Soran+1 yılCok istedik bir bebegimiz olsun
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur, olmuyorsa vardır bunda da bir hayır. Gerçekten zor
Soran+1 yılNe diyeyim artik...
Soran+1 yılOlmuyor iste
Cevap sahibi+1 yılAllah tan ümit kesilmez
Soran+1 yılKestim umidimi artik
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz ne olacagi
Soran+1 yılKendime umut vermek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeklemedigin anda olabilir mesela
Soran+1 yılHic umudum yok artik
Cevap sahibi+1 yılSiz gene deneyin
Soran+1 yılDoktorlarda olmaz diyor
Soran+1 yılEsimde artik istemiyor tedavi falan yine olamacak diyor
Cevap sahibi+1 yılArkadaşıma da dediler, çocuğu oldu
Cevap sahibi+1 yılNasip bu işler. Ben olsam gene denerdim son bir krz
Soran+1 yılBizde hep dedik son bi kwz diye
Cevap sahibi+1 yılGene deneyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka sprem deneyin belki eşinizin işlesizdir
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende bende
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya
Cevap sahibi+1 yılAdet oluyor musun
Soran+1 yılOluyorum
Cevap sahibi+1 yılEşinizde sorun
Cevap sahibi+1 yılİnstegram gl Cngz.0940
Cevap sahibi+1 yılÇocuk konusunda yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yılAdet oluyorsan sen saglıklısın dilersen birde benim spremimle deniyelim
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler