Böyle bir site vs var mı?
Türkiye de sperm bankası yokmu
Böyle bir site vs var mı?
Türkiye de sperm bankası yokmu
Çocuğun "benim babam kim, benim babam nerede, neden benim babam yok?" gibi sorularına şimdiden geçerli sebepler hazırlamalısın. Baba insan hayatında çok önemli bir figür, rol model, oyun arkadaşı.
Neden böyle bir şey istediğini bilmiyorum ama zaten Türkiye'de sperm bankası bulunmuyor 🙂
Cevap
21Cevap
Çocuğun babadan yoksun nasıl büyüyeceğini düşünmüyor musun
Bende öyle büyüdüm 1kere babamı görmedim bak büyümüşüm dimi
Evet ama bu sağlıklı bir durum değil, canını acıtmak istemiyorum da bi babam olsaydı hayatım nasıl olurdu diye hiç düşünmüyor musun
Hayatım okadar dört dörtlük ki erkekler sandığınız kadar önemli değil yani iyi ki babam yoktu
Umarım çocuğun olursa babasız büyüttüğün için sana kin kusmaz ve hayatından en az senin kadar memnun olur 🙏
Eğer sonrasında ben bakamayacağım falan demezsen sana yardımcı olabilirim ikiz de olur bakarskn son iki tanesi ikiz oldu
Sperm bankası Türkiyede yok ama kıbrısta var diye biliyorum ama bu durum doğacak çocuk için iyi olmaz...
sen iste seni sperme boğarlar burada 😂😂
https://www.youtube.com/embed/iqdPFhUvSpsAblacım siz isteyin yeter ki herkes sizi yıkar öyle yıkamak değil spermle
ya ondan kolayı ne var. git birileri ile korunmasız birlikte ol. bitti gitti
Gaza gelme pişman olursun
Gaza gelme ile alakası yok yaklaşık 2 yıldır kararım boyle
Türkiyede sprem bankası yok dilersen ben spremlerimi size bagışlayabilirim çocuk için
Karar verdikten sonra bunu yapmak kolay iş
Yapabiliriz. İkizde olabilir
Neden böyle bi istegin var
Evlilik istemiyorum
Onu anladım da neden yani buna iten nedir seni
Hicbirsey
Bi sebebi olması lazım
Gönüllü baba bul 😅😂
Niye böyle olsun istiyorsun
herkes seve seve verir
kac yasindasin ki
ne vereyim ablama