Kızımın olmasını çok istiyorum evlilik nasip olursa.. isim eşle ortak alınacak bir karardır şuanlık aklımda yasemin, selin, elif vs var öncelik.. yasemin ama dediğim gibi eşle ortak alınan bir karardır
Oğlum olursa kaan, barış ya da Eray Kız olursa gamze
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Eski çağda yaşamış krallar veya kraliçeleri imparator/toriçe isimleri tabi güzel ve estetik olanlar olabilir veya tanrıça ve tanrı isimlerinden olabilir
öyledir ama arkadasları veya herhangi birisinin yanındayken o ismiyle dalga gecilecegi kanısındayım. Nadirdir bi cocugun bu isimden memnun olması. Bir sürü isim arasından bunu secmeni önermiyorum Şahsen ben etrafımda bu isimde biri olsa onun adına üzülürdüm Tamam isim belki sadece ama tüm hayatı boyunca herkes ona o isimle seslenecek ve güzel degil ya Mutsuz olur cocuk bosuna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Deniz olacak cinsiyeti ne olursa olsun
Kızımın olmasını çok istiyorum evlilik nasip olursa.. isim eşle ortak alınacak bir karardır şuanlık aklımda yasemin, selin, elif vs var öncelik.. yasemin ama dediğim gibi eşle ortak alınan bir karardır
Kız Bebek İsimleri:
Zeynep
Elif
Aylin
Defne
Nehir
Erkek Bebek İsimleri:
Efe
Emir
Arda
Can
Kaan
Kamil ve kezban koyup hayatlarını karartmayı düşünüyorum
Öyle bi hataya düşme zghdgdhfflxgzl
Örnek baba 👏
Bir kızım olsa isminin Ahsen olmasını çok isterdim. Erkek konusunda böyle bir isim düşüncem yok doğrusu.
Kızım olsun çok isterim.
İsmini ; Ahsen koyucam
Umarım olur hayırlısıyla
Olurda evlenirsem kızıma Samet ismini koyarım kimse yafşamasın diye 😄😄😄
P. pican ve ç. ükütay
Kız olursa kukuye ve şeyime
KS kaldırma lütfen yorumu, Ben ciddiyim.
Esma ismini çok seviyorum. Oğlanı düşünmedim babası düşünsün
Oğlum olursa kaan, barış ya da Eray
Kız olursa gamze
Eski çağda yaşamış krallar veya kraliçeleri imparator/toriçe isimleri tabi güzel ve estetik olanlar olabilir veya tanrıça ve tanrı isimlerinden olabilir
Oğlumun adı Kaan Alp
Kızım olursa Elisa Deren düşünüyorum.
Kız olsun adını Eftelya bırakmayı düşünüyorum. Uzun zamandır böyle düşünüyorum hep hayalini falan
Kızımın adı Gece olurdu oğlumun adı ise Gunes
Kızım olsa annemin adını koyardım oğlan olsa. babamin ismini koyardim
Zehra, Ali, Elif, Haydar
Haydar koyma yazik cocuga
@Butterflyy_0 Haydar, vurgusu güçlü bir isim ama
öyledir ama arkadasları veya herhangi birisinin yanındayken o ismiyle dalga gecilecegi kanısındayım. Nadirdir bi cocugun bu isimden memnun olması. Bir sürü isim arasından bunu secmeni önermiyorum Şahsen ben etrafımda bu isimde biri olsa onun adına üzülürdüm Tamam isim belki sadece ama tüm hayatı boyunca herkes ona o isimle seslenecek ve güzel degil ya Mutsuz olur cocuk bosuna
@Butterflyy_0 Anladım, teşekkürler
Zehra benim ismimm😊😆
👍👏👏👏
Çocuğun göbek adını İ yaparsın haydari olur
azrail oglan olursa lilit kız olursa
ajxbwkxwkxbwjxwlx
Kızım olsa seviim dava açarım
erkek olursa babamın adı
Kızım olursa adel erkek olursa rüzgar
Oğul=Alparslan
Kız= melina