6 aylık hamileyim ve geçmeyen mide bulantısı + k*sma var. o kadar yoruldum ki midem yara gibi hissediyorum klozet başında kaldım yok mu yaşamış çözüm bulmuş olan doktorum doğuma kadar çaresi yok diyor :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
9 ay boyunca doğum yaptığım güne kadar her sabaha gözümü öğüre böğüre açtım 😂 hiç bir şey yiyemez ama içtiğim suyu bile kusardım. Çok kötü bir gebelik geçirdim. Metpamid hamilelikte de kullanılabiliyor bulantı ilacı içiyordum ama hiç faydası olmuyordu.
Ballı nane limon bana bir nebze iyi geliyordu. Bir çay kaşığı kekik otunu bir bardak suyla içiyordum biraz iyi geliyordu. Haşlanmış patates, tuzlu çubuk kraker ve leblebi yiyordum bulantıyı bastırmak için.
Bende çok iyi bir kadın doğum doktoruna gidiyordum ama bulantıya çare yoktu doktorum daha hamileliğin başında dedi ki;
-Gebelik de genetik bir durumdur, annen ve teyzelerin nasıl bir gebelik geçirmişse sende aynısını yaşayacaksındır.
Annem ve teyzelerimde benim gibi çok zor gebelikler geçirmişler gerçekten.
Üzgünüm ama bunun bir çaresi yok 🙂 zor biliyorum ama geçiyor, unutuyor insan bu günlerini. Bir gün hiç unutmam klozetle zaten kardeş olmuştuk da hani bir gün çok zorlanmistim uzatıp banyoda ayaklarımı hıçkıra hıçkıra ağlamıştım "bitsin artık lütfen Tanrım" diye..
Sağlıcakla gelsin 🙏🌹
01 Yorumla- Soran1 yıl
yaşadıklarımın özeti işte ❤️
En İyi Cevaplar
Çocuk & Ebeveyn konusunda 655 cevap paylaştı. Ben Onzyd 8 mg kullandım. Sık kullanılan bir ilaç değil. Aşırı bulantı ve kusma vardı, o ilacı kullandığım halde yine de arada kuruyordum ama eskisi kadar çok değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- 1 yıl
Merhaba
İlk 4 ay çok fazla yaşadım hiç geçemeyecek sandım ancak sonra bir anda kendiliğinden geçti. Siz 6 aylık diyorsunuz belli olmaz geçebilir aniden. Sizi anlıyorum çok çok zor bir durum. Ancak inanın şimdi dönüp baktığımda hergün ağladığım o günler gelip geçti bile. Sizde güzel yavrumuza kavuşma anını düşünün eminin çok zor. Umarım her şey sağlıkla ve kolaylıkla geçer 🌸🙏🏻
anneceblog
Sevgilerimle12 Yorumla- Soran1 yıl
teşekkür ederim ❤️
- 1 yıl
😍🌸
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Çok geçmiş olsun ya bi doktora başvuru söyle onlar daha iyi bilir umarım saglikla kucağına alır ve iyi bir anne olursun 😊
07 Yorumla- Soran1 yıl
teşekkür ederim doktor doğuma kadar çözümü yok dedi :s
- Cevap sahibi1 yıl
Ozaman katlanacaksin bebeğin için anne olmak kolay mı ya boşuna mi cennet annelerin ayakları altındadır denmis 😊 Allah sabır versin inşallah
- Soran1 yıl
teşekkür ederim Allah olmayana da versin inşallah 😇
- Cevap sahibi1 yıl
Amin inşallah 😊 Allah senide sağ salim kucağına almayi nasip etsin 😊
- Soran1 yıl
amin 😇
- Cevap sahibi1 yıl
Allah a emanetsin😊
- Soran1 yıl
sizde
Ben doğum yaptıktan 2 ay daha devam etmişti hiç bir şekilde geçmedi :,) umarım uzun sürmez sizinki
01 Yorumla- Soran1 yıl
şakaaaaa :s
- 1 yıl
Bilmiyorum ama birçok tanidigimda var
01 Yorumla- Soran1 yıl
🤦🏻♀️🥺
Çocuğunun saçları çok olacak😅
01 Yorumla- Soran1 yıl
öyle deniyor 😍 saçlar mide bulantısı yaparmış
- 1 yıl
magnezyum eksikliğinden olurmuş.
00 Yorumla - 1 yıl