Kızlar benim bebişim olcak yakında inşallah çok az kaldı ama isim konusunda çok kararsızım üç isim var aklımda yardımcı olursanız sevinirim:)
Kumsal
Deren
Beren
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar benim bebişim olcak yakında inşallah çok az kaldı ama isim konusunda çok kararsızım üç isim var aklımda yardımcı olursanız sevinirim:)
Deren yerine Derin olabilir, onun dışında, Melek gibi olduğu için Melek olabilir, Nursena ( Parlayan, ışık saçan ) olabilir, Mila ( Nazik, kibar, hoş, güzel ) olabilir, Helin ( Yuva ) olabilir, Asena ( Dişi kurt, güzel kız ) olabilir, vs... Ama o üçünden birisi diyorsanız eğer, Kumsal daha baskın bir isim, gayet yakışacağını düşünüyorum. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün, ömrü de bahtı da güzel olsun. 🤍
Bu isimlerin hepsi çok güzel ama nacizane bir tavsiye verecek olursam Ilgın olabilir. Çok sevdiğim bir isim , tercih etmem dersen bence Deren olabilir. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah <3 :)
Cevap
6Cevap
Deren yerine derin daha manalı ve guzel. Beren de iyidir zengin ismi. Kumsal fazla kurgusal, sevmedim
Deren ismi çok kötü. Kumsal fena sayılmaz. Beren de çok güzel bir isim değil. Dila ismi güzel gönülden seven demektir. Ceyla, Mira önereceğim isimlerdir
Bence masal ismini vermelisin kızına ya da Sunehriismini bırakabilirsin
Nissan
Kumsal harf enerji değeri açısından daha güzel bir isim
Kumsal koy çok güzel bebeğini sağlıkla kucağına al canım
Üçüde güzel değil
var mı önerin :)
Melisa Deren birini seç
kızsa elif erkekse muhammed faraday
Kumsal en güzeli. Elisa da düşünün derim.
Ben zeynepçiyim. Ama kızım olmadı
Kumsal hem güzel hem de herkeste olmayan bir isim
Beren hoş bir isim :)
Erva
Kumsal
ebubekir
Hazal
Deren
Tutku
Neslişah nasıl sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?