Kaynananızın çocuğunuza kızma hakkı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kaynananızın çocuğunuza kızma hakkı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Babaannesi sonuçta gadası🙄 tabiki oda kıza bilir yeri geldiğinde uyara bilir bazı konularda...
Fakat şöyle bir şey var çocuğuma nasıl kızıyor nasıl bir tepki ve üslupla yapıyor buna bakmak lazım...
Haklısın ona dikkat etmeli
Yanlış bir şey yapıyorsa elbette büyüklerim de çocuğumu uyarabilirler. Kızmaktan kasıt buysa eğer. Yanlış yaptığında alkış tutarlarsa ben asıl o zaman kızarım.
Benimki çok beddua ediyor bence buna hakkı yok küçücük çocuklar o kadar kötülüğü hak etmiyor
Oda abartıyor
Yoktur onu ben doğurmuş olacağım.
Cevap
9Cevap
Hayır kızamaz tabi ki de kendi çocuğuma kızacak birisi varsa ben varım sadece. yani benden başka kimse çocuğuma kızamaz buna izin vermezdim
Yani eşim dediğim adamın annesine değer veririm. Nasıl kızdığına ve ne için kızdığına bakmak lazım. Öyle sözüne değer verebileceğimiz bir hanımefendiyse ancak dikkate alabilirim. Ama yok ya çocuklara kızılmaz ya bize kızdılar da ne oldu. Gerçi yöntemler çok berbattı.
Kizmaktan kastınız bagirmaksa hayır. Güzelce uyarabilir ama kizmasi hem korkutur hem içine kapanmasıni sağlayabilir.
Kızabilir tabii, benim annem ile eşimin annesinin farkı yok ya. Abartmış herkes en değerli zigot sizin okeeey jdjsbsj
Ayyy buna nasıl kizilir..! Yani bir şey demesini istemem şahsen ben ama kayınvalidem eli masaliydi, kimse susturamadi ki ben susturiyim..
Çocuğumun hangi davranışına kızdığına göre değişir. Durduk yere kimse kimseye kızmaz diye düşünüyorum.
Ne münasebet, kendi annem bile kızamaz ona hayırdır 😜🤣
Kötülüğünü istemez kızıyorsa sebebi vardır o da anne sonuçta kızabilir
Kim olursa olsun hiç-bir çocuğa kızılip azarlamasina karşıyım psikolojik sorunlat cikabiliyo ilerde
çocuk yaramazsa kızabilir elbette
sadece kızması ile kalır ama ileri gidilmez
Kızılacak konularda o da ben gibi karışıp kızabilir elbette bunda bir yanlışlık göremiyorum.
Ya tabi ki kızması gereken yerde kızabilir ama abartmamak koşuluyla. Keyifli günler.
Yok ben uyaririm. Çocuklara, özellikle kız çocuklarına bağırılmasından nefret ediyorum.
Hayır yoktur. Bizim de yok aslında. Biz yaratmadık sadece bir süre emanet olarak insanlar isteyerek beraber hayat sürüyor. Uyarmak lazım
Torunu olduğundan dolayı kızabilir elbette. Ama bu, annesinden başka kimsenin o çocuğu azarlayabilme hakkını vermiyor. Her şeyin bir sınırı var.
Yok senin fetüsün mükkemmel bir canlı kimsenin haddi değil haşa
Ebeveynliği bırakıp anne ya da kayınvalideden annelik yapmasını beklersen çocuğunla sen ilgilenmezsem ben bile kızabilirim geç kayınvalideyi
Parçalarım... S*kerim
Nasıl kızdığına ve ne için kızdığına bakmam lazım.
Karıma bile kızamazken çocuğuma nasıl kızacak
Terbiyeyse konu olabilir
Hayırrr benim çocuğuma kimse kızamaz
Genelde kızmaz severler3
Uyara bilir ama asla ilerisine gidemez
Tembihleme falan olur da, ileri gidemez.
Vardır elbet. onlar sonuçta çocukların atasıdır
Ölçüyü aşmadan olabilir
yoktur
Hayır.
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?