Bazı şeylere geç kalır ya insan..

Zor duyguların da geçeceğini öğreteceğim ona, onlarlarla savaşmamasını.. Zor duygular savaştıkça daha da zorlaşıyor çünkü.
Geç öğrendiğin neyi çocuğuna erken öğreteceksin?
Bazı şeylere geç kalır ya insan..

Zor duyguların da geçeceğini öğreteceğim ona, onlarlarla savaşmamasını.. Zor duygular savaştıkça daha da zorlaşıyor çünkü.
Geç öğrendiğin neyi çocuğuna erken öğreteceksin?
Bu hayatta her şeyi kendi başıma öğrendim evladım. Anne ve babamıza ebeveynlik yapan çocuklar olarak zor bir çocukluk dönemi geçirdik. Ona her zaman bahsettiğim en önemli şey; güçlü olması ve insanları tanımak için kendisine zaman vermesi konusu. Anne babasına ebeveynlik yapmaması için elimden geleni yapıyorum en azından…
Anne babasına çok küçük sayılabilecek bir yaşta ebeveyn olmak zorunda kalmış biri olarak katılıyorum 😊
Teşekkür ederim anlayışın için
Sevginin ve değerin herkese verilmeyeceğini öğretirdim heralde. İnsan bazen o kadar iyi olabiliyor ki, karşınıza çıkan herkese insani bir değer verirseniz size de aynı karşılık verileceğini sanıyor. Ama sonra siz iyi olayım derken o kadar çok tekme yiyorsunuz ki yakınım dediklerinizden, onların hainliği yediğiniz tekmelerden daha çok can acıtıcı oluyor. Bu yüzden de ona insanlara karşı belirli bir düzeyde önyargılı olmayı öğretirdim.
Yaşanmışlıklar ❤
Önce kendisini sevmesini gerektiğini, kötülüğe kötülükle karşılık vermemesi gerektiğini, dürüstlükten kaybedecek olsa bile dürüst davranması gerektiğini, anın tadını çıkarması gerektiğini, dertlerin sürekli yer değiştirdiğini o sebepten asla derdim var çok kötüyüm moduna girmemesi gerektiğini, sadece okuduğuna gördüğüne emin olduğuna güvenmesi gerektiğini.
Teşekkür ederim 🌸
Kendini sevmeyi öğretirdim ben geç fark ettim çünkü bir de kendini ne olursa olsun güvenmesi insanları umursamaması ve kendini her zaman için geliştirmesini. bu yüzden de hayata karşı her zaman güçlü olmasını. öfkeyle değil her zaman zekası ile hareket etmesini iyi arkadaşları olmasını ve kötü insanlardan ya da kötü olaylardan uzak durmasını
Iyi bir baba olacaksın 🌸
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
2Cevap
Dövüşmeyi ve konuşmayı. Bir an önce konuşmayı öğrensin ki bir ömür konuşabileyim kalbimden verdiğimle
Dövüşmeyi neden 😂
Çünkü genel bir algı var ya kızlar kendini koruyamaz diye ona da öğreteyim ki kendini savunabilsin ve öğrenmenin zararı dokunmaz bence ondan mütevellit vghjbvg
Mantıklı jdhd
Hiç susmamasını, haklı olduğu her konuda sonuna kadar hakkımı savunmasını
Haklıysan kazanırsın ✌
Hak edene hak ettiğini verceksin babaa
Fazla vefalı olmamasını, dengeli olmasını öğreteceğim.
👌👌
Sabırlı olmayı
Sabır insan hayatında çok fazla şey gerçekten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?