Bir kızım olmasını çok istiyorum yasal olarak da 30 yaş üzeri olduğum için evlat edinebiliyorum sizce ne kadar mantıklı evlat edinmek

Bir kızım olmasını çok istiyorum yasal olarak da 30 yaş üzeri olduğum için evlat edinebiliyorum sizce ne kadar mantıklı evlat edinmek

Pek mantıklı değil. İleride anası babası çıkabilir. Kendi büyüyünce gerçek ailesini merak edebilir.
En iyisi kendi çocuğun olacak. İlle de çocuk bakmak istiyorsan kedi veya köpek besle.
Bak bu cokkk buyuk bir sorumluluk ben kedi alirken bile 1ay dusunmustum kumuydu manasiydi sampuani yatagi temizligi osu busu. Eger gercekten maddi olarak onun egitimini sagligini isteklerini karsiliya bileceksen, manevi olarak ona sevgiyi şefkati verebileceksen onun yalnislarinda yaninda olabileceksen onu duzgun yetistire bileceksen bence al derim. Anne degilim ama kardesimi ben buyuttum sayilir saydiklarim gorunen taraflari eger bu yukun altindan kalka bileceksen ne mutlu bir yetiminde evi yuvasi olmus olur. Bence anlamak icin en iyi yontem cocuklarla vakit gecirmek neredeyse en az bir ay almak istedigin yasi secip o yaslarda arkadaslarinin cocuklari olur cocuk yurdunda cocuklar olur vakit gecir eger kaprislerine filan dayana bileceksen kim tutar seni
Cevap
2Cevap
Mantıklı bence
Sorumluluğunu taşıyabileceksen edinebilirsin Tabii ki
Evli olanlara evlatlık veriliyor diyebiliyorum bekarlara değil
Öyle bir şey yok
Kardeşim yasal olarak bekar birisi 30 yaş üzerinde ise evlat edinebiliyor tabiki araştırıp veriyorlar ben şunu istiyorum diyip alıp gitmiyorsun evli olman falan gerekmiyor
Mantıksız tek başına bunu yapmak gereksiz
Mantiksiz
30 yaş üstü evlat edinebiliyor mu
Evet Evlat edinecek kişi 30 yaşını doldurmuş olmalıdır. Çocuk ile evlat edinecek arasında en az 18 yaş fark bulunmalıdır. Çocuk ayırt etme gücüne sahip ise rızası aranır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?