6 yillik evliyim 4 yili tup bebek sorun bende ile gecti ama artik biraktik tedaviyi esime dedim eger istersen bosa beni baba olmak senin hakkin ama o benimle evli kalmak istedigini soyledi bazi insanlar ise sizin sevginiz daha guclu olur diyorlar sizce dogru mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAvantajlı yerleri de dezavantajlı yerleri de var. Çocuk büyütmek gerçekten hem maddi hem manevi olarak çok zor. 27 yaşında anne oldum ve bu dünyada en çok anne olmayı sevdim ❤
Meğer ben Defne Ömer Asaf'sızmışım eskiden ❤ yarımmışım.
Avantajı bir çocuğa gelecek kurmak gibi bir zorunluluğunuz olmaması, dünyayı gezebilir tüm paranızı gerçek bir hayat yaşamaya adayabilirsiniz çünkü çocuğunuz olunca hayatınızı onu yaşatmaya adıyorsunuz.
Ve eğer bir çocuğum olmasaydı ben çocukları çok severim muhakkak ki kimsesiz bir çocuğa anne ona bir yuva olmayı tercih ederdim zira hayat yaşamak bana yiyip içmekten çok bir insan kazandırmak gibi geliyor ve asla sadece doğuranlar anne olmuyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence insanları dinlemek yerine terapi alabilirsiniz. Eşinizi düşünmeniz çok normal o yüzden ona seçenek sunmuşsunuz ama bence olan durumu kabul etmeniz ve bununla yaşamayı öğrenmek çok daha farklı bir şey. Kendiniz için en iyisini yapın ki bu durum yara olmasın size. Bazen bazı şeylerin olmaması gerekiyor. Bu bir kusur, hata vs değil lütfen öyle görmeyin. İyi olmak için fiziksel ve psikolojik olarak, elinizden geleni yapın. Daha güçlü olun lütfen. Kadınların buna ihtiyacı var. Siz iyi olun ki eşinizde iyi olsun. Siz iyi olun ki yuvanız da iyi olsun. Sevgiler 🌹
00 Yorumla
+1 yılSevgi falan alakası yok da çocuklu hayatın iyi yanları da kötü yanları da var tabi. Ben de evlendiğimin ilk aylarından çocuk olmuyor diye strese girmeye başlamıştım. Her ay kan veriyordum, sonra hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 5.5 aylık kızım. Kimi zaman isyan ediyorum keşke acele etmeseydim, ne gerek vardı diye. Ama yine de tabi ki isteyen herkesin olsun... 🙏🏻
00 Yorumla
güzel yureklı ınsan. herseyde bır hayır vardır neolur kötu dusunme buda bır sınav. olmuyorsada zorlayıp kendınızı perısan etmeyın lutfen. benım oglum var Şu an 89 yasında yaklasık yıllardır goremıyorum annesı kacırıyor ve soyle dıyeyım su kötu dunyada cocuk dogması nekadar dogru bılmıyorum cunku ben gercekten dunya bukadar kötu ıken ınan hergun dıkken ustundeyım. ve belkıde sızın ıcın kımsesızler yurdundan kucuk bır cocuğa sahıp cıkmak daha guzel olur hem sızın hayatınız hem cocugun hayatı hemde sevabı buyuk olur.. bır dusunun bunu. bazen kendı kanınız canınızdan olması gerekmıyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
51Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yere kadar avantaj çünkü evlilikte ilk önce çocuk olmaması daha iyi ama belli bir yerden sonra çocuksuz bir evlilik için hiçbir şey koyulmamış ekmeği yemeye benzer karnın doyar hani evlilik olur ama ne bileyim tatsız tuzsuz kuru.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli olan burada sizin kararınız yani evlat edinebilirsiniz ama çok üzülüyorsanız bence doktora gidin belki de bir şans olabilir ama ben evlenseydim zaten çocuk istemezdim bence daha güzel sadece eşin ile birlikte mutlu bir şekilde yaşamak ayni kendine çok zaman ayırabilirsin bu şekilde.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 428 cevap paylaştı. Biz de 9 senedir evliyiz Allah nasip etmedi bu zamana kadar ben de artık istemiyorum psikolojim fazlası ile yıprandı tüp bebek hiç denemedim denemek de istemiyorum eşime de istersen boşa vs demedim baba olmak isteyen zaten ben teklif etmeden konusunu açıp boşar kendi hayatıma odaklandım Rabbim nasip etmeyecekse vardır hikmeti evet bazen çok canımı yakıyor bu durum ama Rabbim sükunet veriyor kalbime sen de ferah tut içini hayırsız bir evlat ile imtihan olmamaktan hiç olmayıp ahirette mükafatını almak daha iyi üzülme sakın 🤗
14 Yorumla
Soran+1 yılOzel degilsr neden olmuyor sorabilir miyim
Soran+1 yılEsiniz ne dedi peki bu konu ile ilgili size yuklenmedi dimi
+1 yılBebeği olmayan o kadar çok insan var ki bu ağır bir sorumluluk ve çekilmesi zor bir durum.. arkadaşımın 12 yıl sonra bir bebeği oldu şu an 1 yaşında çok fazla sorunlar yaşadı 3 tane bebeğini kaybetti, yani demem o ki odaklanmayın sürekli bu durumu kendinize dert edinmeyin, çünkü bazı şeyler onlardan vazgeçtiğinizde gelir size.. 6 yıl uzun bir zmaan ama kendinizi koyvermeniz ve ümitsizliğe katılmanız için uzun bir süre değil zannediyorum yaşınız da genç daha bu yüzden hayatın keyfini çıkarıp bol bol eşinizle vakit geçirin boşanmak gibi saçma şeyleri düşünüp konuşup öneri olarak eşinize sunmayın hayatınızı normal yaşayın inanın bana bir gün bebeğiniz olacak...
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir eş bulmuşsunuz bence şansli taraftasiniz çocuk olmuyor diye moralinizi bozup tadinizi da kacirmayin evliliginize esinize odaklanin birbirinize kenetlenip hayatinizi yasayin Allah hem bedenen hem ruhsal sağlik versin hayirlisi buymus demekki..
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılCocuksuz evliligin avantaji varmidir peki sizce
- +1 yıl
Birbirinize denk gelebilmenin sevginin avantajlarini goz onunde bulundurursaniz çocuksuz evliligin avantajini da kendiniz yasarak gorebilirseniz ben şu an ne desem farazi olur
+1 yılBirbirinizi seviyorsanız çocuksuz da yürütebilirdiniz evliliğinizi... İçinizdeki şefkat boşluğunu komşu çocuklarıyla ve yeğenlerle doldurursunuz...
Bir manevi kızım vardı. Mide kanseri tedavisi görüyordu. Rahmine matadtas yaptığı için rahmi alındı... Çok üzülüyordu. "İnsan evleneceği eşine bir bebek hediye etmek istemez mi?" diyordu...
O manevi kızım evlendi...
Sevgi çocuk olamayacağı önceden bilinse de evliliklere yol açabiliyor...00 YorumlaÇocuk takıntıso yapınca inadına olmuyor dibi bir durum var. Ne zaman gerçekten akışına bırakıp üstelemeyi bırakırsanız. Yani artık bir nefes almaya bailadığınızda çocuğunuzun olma ihtimali de artıyor. Şöyşe düşün. Kendini kasıyorsan çocuk için o zaman çovuk olmuyor ama kendüni kasmayı bırakınca rahatlayınca birşeyler olabiliyor gibi.
00 Yorumla
+1 yılgenelde çocuğu olmayan çiftlere bakınca alkol sigara ve diğer tütün ürünlerini kullandığı gözleniyor. sonra aburcuburlar fastfood asitli içecekler şeker ve şekerli gıdalar aşırı tuz ve un kullandıkları gözlemleniyor. sporda yapmıyorlar.
aktif spor yapan %100 organik beslenen ve sağlıklı ve dengeli beslenip ek olarak vitaminlerini kullanan birisi kısa sürede kadınsa yumurtalık kalitesi erkekse sperm kalitesi olarak zirveye ulaşır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 yıllık evliyiz. 6 yıl olmadı çocuk. Görmediğimiz tedavi kalmadı. Çocuksuz evlilik gezme açısından ve cinsel ilişki açısından rahat oluyor. Biz pes ettik para pul bitince. Olmazsa olmasın dedik keyfimize bakarken kendiliğinden oldu. Ben bitkisel şeyler kullandım sadece o süreçte.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum ile karşı karşıya kalmışsın ama bu dünyanın sonu değil tekrar tekrar çaba gösterip başarabilirsin bunu başarabilecek güçte olduğuna inanıyorum her şey gönlünce olsun
00 YorumlaZamanla sorun olabiliyor bu durum.. evlilikte illa çocuk olacak diye bir şey yok ha olursa güzel ama olmadığında evlat edinebilirsiniz o da olmaz derseniz avantajları vardır illaki gider tüm çocukların anne babası olursunuz gezersiniz
00 Yorumla
+1 yıl"SonradanOrtayaÇıkan" (veya sebebi Bulunamayan ) her ne sorun olursa olsun, sorunlara uygun yöntem ve doğal ürünlerle şifası mümkün.
tüp, aşılama vb yöntemlere rağmen çocuk yerinde duramadı mı? Şifası mumkun.
Kanser Türleri, Şeker Tip2, Mide-barsak sorunları, Karaciğer , Böbrek, Prostat, basur, böbrek sorunları, Otizm epilepsi, Kadın Hastalıkları "Sorun" görünmemesine rağmen ! çocuk olmaması, Troid vb ne olursa olsun. 0505 79 79 8 700 YorumlaÇocuk olmamasının tek avantajı korunma derdi yok kaygısı yok. Ama çocuk bı evde iyidir. 18 yil sonra çocuğu olanlar tanıyorum. Bikere sizin hiç çocuğunuz olmayacak anlamina gelmiyor. Nasipse olur degilse olmaz. Size ancak şunu naçizane tavsiye edebilirim. Evlat edinin
00 Yorumla
+1 yılSen üzülme diye öyle düşünüyorlar ama inşallah olur hergün gelişiyor tıp 😔 seni o kadar iyi anlıyorum ki
00 Yorumla
+1 yılAllah'tan umut kesilmez demekten başka ne denir ki 🙏 Allah muradiniza erdirsin en hayırlı bir şekilde
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyadaki imtihanınız böyle sanırım ama her yolu denediniz mi? Başka doktorlara gittiniz mi
00 Yorumla Her şer de bı hayr vardr demişler demekki ikiniz icn hayrlisi buymuş boş ver. Bell mı olur tam vazgectgnz zamanda Allah bı mucize yaratr size
00 Yorumla
+1 yılNe kadar uçmak seni sevmiş rüyanda bir avantaj değil lakin eğer ben her şeyden anladınız sorun sende sebep olmuyorsa evlat edinebilirsiniz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk evliligin meyvesi ama olmuyor diye d3 dunyanin sonu degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım nesi avantaj çocuk taraftarı değilim ama hiç olmamasi değil sen üzülme diye öyle demişlerdir aman boş ver vbe sen eşin iki arkadad olun bir evlat edinin gül gibi gecinin nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde 5 yolluk evliyiz ve eşim 2 kez düşük yaptı ben 31 o 33 yaşında. Sanırım bizde tüp bebek deneyeceğiz. Sizde neden başarısızlıkla sonuçlandı?
00 Yorumla
+1 yılTibben çözüm bulamazsaniz. Evlat edinme prosederlerine bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerhaba
siz elinizden geleni yaptıysanız eğer demek ki sizin sınavınız da evlat hasreti çekmekmiş ama çocuğun olmaması ne gibi avantajmış anlamlandıramadım
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Kimisi 15 yil tup bebek ugrasip yine olmuyor. Tedaviyi birakip cocjk sahibi oluyor. Akisina birak
00 Yorumla
+1 yılÇocuk için mi evleniyoruz sanıyorsunuz? Çocuk istemiyorum zaten evlenirsem asla istemem.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun evlat çok başka ama senin için de hakkında hayırlısı böyle demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana yazar mısın sana kocanın yaşayıp hissettiğini anlatayim
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi+1 yılNerden başlayacağımı bilemedim yazmamak en iyisi galiba
Soran+1 yılYaz burdan
Cevap sahibi+1 yılPes etmeyin pes etmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmasa bile stresten bazen çocuk olmuyor. Kafaya takma fazla
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 655 cevap paylaştı. ben olsam boşamazdım çocuk için hattaa olmaması bence daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsan evlat edin ülkede büyük bir deprem oldu ve neredeyse birçok çocuk yetim kaldı herkes bu cesareti gösteremez ama gerçekten evlat hasretiyle yanıp tutuşan biri gosterebilir
00 Yorumla
+1 yılSakın pes etme ama üstüne de düşme rabbimin vardır bir bildiği. Komşumuzun 10 sene denemediği tedavi yöntem kalmadı bi gün bıraktı her şeyi bi bakti hamile 5tane çocuğu oldu o yüzden dua et şükret
00 Yorumla
+1 yılO kişiye göre değişir çocuk bir ağacın meyvesi gibi ama çok sosyal bir çift seniz isabet olmuş çocuk olunca çoğu asosyalliğin yerine getiremezssin
00 Yorumla
+1 yılçocuk bağlaçtır eğer çocuk yoksa ve hala aranızdakileri kaybetmediyseniz o bağlaç sizin sevginizdir. ♥
00 YorumlaEvliliğin temeli çocuktur ama üzülme sorun sizdemi ne gibi bir sorun var yumurtalıklar la herlade
07 Yorumla
Soran+1 yılCocuksuz olmaz mi yani temelimiz yok diye mi
Soran+1 yılHayir o saglikli
Soran+1 yılInfertilim kisirim yani
Soran+1 yılDefalarca denedik tup bebek
+1 yılVar anlalşamazsanız boşanmanız ve sonsuza kadar birlilme ihtimalinin sevgi dışında olmaz
00 YorumlaÇocuk evin Neşesidir düşün sene eve geliyorsun çocuğun kapı yi acıyor dünyalar sizin
00 Yorumla
+1 yılEvlat edinmeyi de düşünebilirsiniz. İnşallah her şey sizin gönlünüze göre olur
00 YorumlaBu sizlerin imtihanı sabredin gerçek sevgi merhamet demek sevginizi kıskananlar var nazar değmesin
00 YorumlaEvlat edinmeyi hiç düşünmediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim bunu aslinda esime ama pek yanasmadi ve sicaj bakmadi bu fikre bende ustelemedim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 468 cevap paylaştı. Aşk sevgi varsa sorun olmaz boşanmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuksuz evliligin peki bir avantaji var mi
Allah yardımcın olsun
00 Yorumlaİnşallah senin de bebeğin olur kuzum
00 Yorumla
+1 yılRabbim size güzel bir benek nasip eder inşallah
00 Yorumla
+1 yılKimseye dinleme inana güven allaha
00 YorumlaSıkıntı sendemi yani?
00 Yorumla
+1 yılUmarım Allah sizede nasip eder hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılAllahım her isteyenin gönlüne göre versin
00 Yorumla
+1 yılEvlat edinme yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 YorumlaAllah verir üzme kendini dağıtma yuvani
00 Yorumla
+1 yılEşin adam gibi adammış valla
00 Yorumla
+1 yılVardır bundada bir hayır sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılBu devirde evet
00 Yorumla
+1 yılAman napaxan çocuğu çar çar car
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet doğru öyle görünüyor ama inşallah Allah nasip eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlat edinmeyi düşünmüyormusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim esime de soyledim ama esim pek yanasmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmuyor kist falan mı var
010 Yorumla
Soran+1 yılInfertilim
Soran+1 yılOlmadi iste
Cevap sahibi+1 yılAma kocan seni çok seviyor belli şanslısın evlatlık alın bebek
Soran+1 yılEsime dedim ama pek yanasmadi
Cevap sahibi+1 yılİkna et al sanırım sen sorun yapıyorsun eşin değil
Soran+1 yılEsimin ailesi de pek istemiyor nbende zorlayamadim
Cevap sahibi+1 yılAnladım tedaviye devam et belki olur bizim köyde de kadının birinin olmuyordu sonra bi tane oğlu oldu kadın 30 yaşındayken oldu senin yaşın küçük
Soran+1 yıl28im
Cevap sahibi+1 yılOlur inşallah sıkıntı etme
Soran+1 yılUmudum kalmadi artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çocuk bakmak zor
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 380 cevap paylaştı. Çocuk insanları birbirine bağlıyor.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evliyim ve çocuğum olmuyor üzülüyorum, bazı insanlar ise avantajım olduğunu söylüyor. Çocuksuz evliliğin bir avantajı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler