Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHak edip etmediğini söylemek bana düşmez. Herkesin hayalin de çocuk sahibi olmak vardır. Ancak çocuk doğurmak ile iş bitmiyor ondan sonra asıl iş başlıyor çocuğa güzel bir gelecek hazırlamak hakkıyla o çocuğa bakmak bunlar kolay şeyler değil. Bunlara hazır kişilerin çocuk sahibi olması gerekiyor diye düşünüyorum
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabi ki hak etmez, heleki psikolojisi bozuk olan bir insan kendine çeki düzen verene kadar çocuk hiç yapmasın, karı ile kocanın arasında tartışma sürekli çıkıyorsa çocuk yapmasınlar, bakmayacaklarsa yapmasınlar.
Açıkçası bana göre ebeveyn olmak isteyen bireylerin elinde bir belge olması lazım, farkındayım biraz saçma ya da en azından "ebeveyn" olmak için bir eğitim alsınlar.
Çocuğu yapmak doğurmak kolay büyütmesi zaten insanları bunaltıyor bu durumdan şikayetçi olacaklar falan filan sonra çocuğa bakmayacaklar ki bunu yapan bir sürü aile var.
Aile içi tartışmalar zaten çocukların psikolojisini en çok bozan şeylerden bir tanesi, her insan ebeveyn olmayı hak etmez bence.10 Yorumla
Hak etmez gadası... bazen çocuğu olmayan çiftlere üzülüyordum artık olaya farklı bakıyorum demekki nasip değilmiş. Herşeyde vardır bir hayır.. 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Her daimm güzellik
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki her insan çocuk sahibi olmayı hak etmez özellikle kötü insanlar kendini geliştirmemiş yani eğitmemiş insanlar hak etmezler çünkü böyleleri çocuğu sadece yapar ama onu büyütmez yanında olmaz doğruyu göstermez yani kısaca herkes çocuk sahibi olmayı hak etmiyor
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Her insan haketmez çocuk sahibi büyük sorumluluk gerektirir eğer çocuğa gerçekten bakabilir ise ve o kişi gerçekten güzel anne baba ise hakeder
10 YorumlaHerkesin hakkıdır aslında ama herkes bakamıyor onlar için haketmediklerini düşünüyorum
10 YorumlaHaketmeyen öyle çok insan varki
10 Yorumla
+1 yılHayır asla. Bakamayacak olanlar çocuk yapmasın
10 Yorumla
+1 yılEtmez
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle haketmez
10 YorumlaŞimdi çocuklarami odaklanalim ikizlere mi
10 YorumlaHayır
10 YorumlaHayır tabii ki
10 YorumlaKişiye göre değişir.
10 Yorumla