Çocuk & Ebeveyn Dört yaşında bir kız çocuğuna ne tür oyuncak alınır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgilimin yeğenine oyuncak göndermek istiyorum yurtdışından ne önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl İyilik olsun diye onu da düşündüm Dört yaşında bir kız çocuğuna ne tür oyuncak alınır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bence bebek alın 0 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kız çocukları mutfak oyuncak setleri seviyorlar genelde. O yaşlarda çocuklar boya kalemlerini etkinlik kitaplarını da severler. 0 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oyuncak mutfak setleri seviyor genelde kız çocukları. Malzemeleri gerçekçi gözüken güzel bir mutfak seti alabilirsin bence. 0 0 Yorumla
upstean Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl play station 5 al ömür boyu dua eder sana çocuk 20 yaşına kadar kullanır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😅🤣 Yorumla Soran +1 yıl Benim adamımı koymuşsun profile 🥲 Yorumla upstean +1 yıl ben sanıyorlar :d Yorumla Soran +1 yıl Ahah ciddi mi Yorumla upstean +1 yıl Evet ama doğaldır herkes futbolla yatıp kalkmıyor :d Yorumla
Sibelxxs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Elbise alabilirsin belki sevgilinde babalık içgüdüsü oluşabilir 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyuncak almak istiyorum Yorumla
izm_hkn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ilgisini ceken istediği birseyi al bence sor ogren istersen 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sürpriz olucak, yani sevgilime bir şeyler göndermişler yeğenine de bir şeyler alayım dedim Yorumla izm_hkn +1 yıl Ya cocuga yine sürpriz olsun sen bilirsin istedigi birseyi alsan gorunce asiri sevinir Yorumla Soran +1 yıl Sevgilime sürpriz olucak, da neyse Yorumla izm_hkn +1 yıl Bence sevgiline degil çocuğa supriz olsun Yorumla Soran +1 yıl Ura neyi anlamıyonnn😅 Yorumla Soran +1 yıl Çocuğu tanımıyorummm Yorumla izm_hkn +1 yıl anlamadım ki Yorumla izm_hkn +1 yıl Bende sevgiline sor diyorum sevgilin oneride bulunsun ona gore al diyorum sevgiline yine supriz olur ama asil amac çocuk sevincek Yorumla Soran +1 yıl Sen boş ver sevgilimi soramam. 4 yaşında bir çocuk neleri sever Barbie bebek alsam mesela uygun olur mu falan Yorumla izm_hkn +1 yıl O yasta cocugun hayatinda tv cizgi filmlerde gordugu oyuncaklar felan oluyir genelde o yuzden dedim bir kiz cocugu icin bebek alabilirsin ya da cocuk dünyasında meshur olan bir oyuncakta alabilirsin arastirip Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Pembe küçük bir ayıcık alsan yeter bencw 0 0 Yorumla
İnvictusKhan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir tane oyun hamuru alınız. Yaratıcılığı gelişir. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Araba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız çocuğu.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bebek alın
Kız çocukları mutfak oyuncak setleri seviyorlar genelde. O yaşlarda çocuklar boya kalemlerini etkinlik kitaplarını da severler.
Oyuncak mutfak setleri seviyor genelde kız çocukları. Malzemeleri gerçekçi gözüken güzel bir mutfak seti alabilirsin bence.
play station 5 al ömür boyu dua eder sana çocuk 20 yaşına kadar kullanır
😅🤣
Benim adamımı koymuşsun profile 🥲
ben sanıyorlar :d
Ahah ciddi mi
Evet ama doğaldır herkes futbolla yatıp kalkmıyor :d
Elbise alabilirsin belki sevgilinde babalık içgüdüsü oluşabilir 😂
Oyuncak almak istiyorum
Ilgisini ceken istediği birseyi al bence sor ogren istersen
Sürpriz olucak, yani sevgilime bir şeyler göndermişler yeğenine de bir şeyler alayım dedim
Ya cocuga yine sürpriz olsun sen bilirsin istedigi birseyi alsan gorunce asiri sevinir
Sevgilime sürpriz olucak, da neyse
Bence sevgiline degil çocuğa supriz olsun
Ura neyi anlamıyonnn😅
Çocuğu tanımıyorummm
anlamadım ki
Bende sevgiline sor diyorum sevgilin oneride bulunsun ona gore al diyorum sevgiline yine supriz olur ama asil amac çocuk sevincek
Sen boş ver sevgilimi soramam. 4 yaşında bir çocuk neleri sever Barbie bebek alsam mesela uygun olur mu falan
O yasta cocugun hayatinda tv cizgi filmlerde gordugu oyuncaklar felan oluyir genelde o yuzden dedim bir kiz cocugu icin bebek alabilirsin ya da cocuk dünyasında meshur olan bir oyuncakta alabilirsin arastirip
Teşekkür ederim 🙏🏻
Pembe küçük bir ayıcık alsan yeter bencw
Bir tane oyun hamuru alınız. Yaratıcılığı gelişir.
Araba
Kız çocuğu..
Lol bebek seviyorlar