Güncellemeler
+1 yıl
Mardinliyiz bu ismi genelde mardinliler kullanır bende öyle mühürlemek istedim son çocuğu ve ben mutluyum açıkçası. Yakısıklı bir çocuk olacağından şüphem yok
Güncellemeler
+1 yıl
Seyhmus uğurcan adı sakin olun özellikle seyhmus u ablası koydu bir hatırası bence ileride küfür etmez değiştirmez adını sanmıyorum ve herkeste benimsedi adını bu evde. İsterse uğur can'ı kullanır isterse seyhmus u ama yavrum geleceğin imam ı olsun istedim ve ironi olsun diye koymadım içimden gelerek severek koydum ismini. Uğurcan ı evdekiler koydu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlamı gayet güzel. Kimseyi takma tiki ismi koyma zorunluluğun yok
Kusura bakma ama iğrenç bir isim git mahkemede değiştir şimdi çocuğun adını yazık günah ya o çocuğun tek suçu senin evladın olmak
Arkadaşları dalga geçecek değiştirmek isteyecek adını.
Evladım değil kardeşim ve kuzenimde de vardı ismini gayet beğeniyordu bütün kızlarda peşinde kosuyordu ben o çocuğa kıl olmustum ismini kaldırdım
Ya yazık günah ne istedin çocuktan büyüyünce ismi yüzünden senden nefret etmezse şerefsizim bak buraya yazıyorum
Ahah abartmadın mı sence de?
Doğu'da çok dikkat çekmez belki bu isim ama belki ilerde İstanbul İzmir gibi büyükşehirlerde yaşamak isterse ne yapacak? Veya yurtdışında yaşamak isterse?
Abartmıyorum berbatt bir isim
İstanbul'da da sorun olmaz sanki abdulcebbar falan koydum 🙁
Asıl İstanbul'dan sorun olur şeyhmus ne ya
Madem yeni doğmuş gidip değiştirin adını
Kimliği geldi bile 😒büyüyünce o koysun ne istiyorsa
Lan ne farkeder kimliği gelmişmiş yeni doğmuş işte mahkemede değiştirin diyorum uzun sürmez zaten hayatına sıçtın çocuğun mk
😂herkes benimsemiş adını çoksel imamımız o
Uğurcan da var adı 3 isimli sakin olun. İsterse uğurcan'ı da kullanabilir ama ablası ona seyhmus diyor
İki ismi varsa iyi o zaman o uğurcanı kullanır zaten 2023 yılında doğan biri kendine Şeyhmus dedirtmez...
Ben derim 😄burada asırı normal
Mardinli arkadaşlarım var ve gayet modern isimleri var bu arada burada normal diyorsunda
bomba gibi bir isim, benim olsa şeymus adnan haydar tayyar ökkeş devran
bunlardan birini koyardım
Ablasının ona bir ayrıcalığı işte
sen olsan ne koyasn
Ben her zaman değişiklikten yanayım büyük ihtimalle uzun bir düre düşünür koyardım
mesela ne koyardım isim zevkin nasıl
Hiç düşünmedim bak 😃 ama deniz koyabilirdim veya kumsal ada falan uzay ama adamında düşünceleri önemli ben çok isime takılmam önceki kardeşimede furkan dedim koymadılar çok üzülmüştüm çocuk iyi ki furkan olmamıs Şu an seni çok pis döverdim dedi djdkdk
hmm kız olsa pekii
Dediğim gibi en az 3 ay düşünürüm öyle çat diye fikir edinemem sonuçta yavrum bu. Doğana dek bile tam kesinleşmeyebilir ama belli değil o an bunu düşünürüm olmayacak seylerin hayalini kurmayıda sevmem ayrıca
Akrep kadınıyım ben olan seyi hayal ederim anca
Çok geniş hayal dünyam yok
senin adın ne güzelmi senin isim
Yani idare eder en azından bende beğenmedim 😂 kısa basit dini bi isim peygamber ismi koymuslar
hmm sen açıksın bence dimi tsetütürlü deilsn
Esinin adı pardon
senin eşinmii
Pp deki gibiyim elbette müslüman olduğumu bile bazen sorguluyorum ne biçim müslümanım diye sorgulattırıyo bu insanlar dinden imandan çıkarıyor
Peygamber eşi nin ismi. Benim adımı babam koymus bu ismi
Yani seviyorum adımı hiç böyle şeylerim olmadı bunca zaman
pp deki sensen zaten cok acıksnn evet isim de beğenmezsn
cokmu günahkarsın ki
Ne alaka günahkar? İnsanlar delirtiyor sanki senin hiç günahın yok bu dünyada
çok var tabikiii, senin peki
Allah bilir kardesim
doğru diyosnn nerde yşıyosn
Kaçtnnmıı ki
Biraz kötü bana bi takip isteği atabilir misin?
Yanına bir isim daha koy
3 isimli zaten en basta seyhmus yazıyor can ile noktaladık ama ben ve çoğu kişi ismini ağırlıklı olarak seyhmus olarak hitap ediyoruz
Sıkıntı yok o halde
Eyvah eyvah ileride mafya babası olur😁
Sanmam seyh im o 😂 ama ablası dindar değil
Baban daha çooooook kızacak sana🙂
Babama söyledim zaten o koydu herkeste benimsedi gayet ama çevreden tepkiler geldi nedenini anlamadım
İlginç olmuş, hayırlısı olsun. Bu şehmusun ablası uzak duralım demesinler 🙂
Bence modern isimler koymak lazım artık
Beğenmedim valla kötü baya
Yani demode bir isim beğenmeyebilir
Bence hoş bir isim değil
Ben bebek olsam altımı değiştirir misin?
Begenmedim