Çocuk & Ebeveyn Anne baba olmak istiyor musunuz? Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anne baba olmak istiyor musunuz? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Elbette isterim gadası 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl İstiyorum ama şu an değil. Tabi ki zamanını Allah bilir ama henüz bilmediğim çok şey var. Onları öğrendikten sonra nasip ederse Mevla'm neden olmasın ¿ 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir yandan istiyorum bir yandan da Türkiye de çocuk getirmek ne denli mantıklı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 2 Yorumla Buzor +1 yıl Neden Yorumla madina1 +1 yıl Hakettiğimi düşünmüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Elbette isterim gadası
İstiyorum ama şu an değil. Tabi ki zamanını Allah bilir ama henüz bilmediğim çok şey var. Onları öğrendikten sonra nasip ederse Mevla'm neden olmasın ¿
Bir yandan istiyorum bir yandan da Türkiye de çocuk getirmek ne denli mantıklı diye düşünüyorum
Hayır
Neden
Hakettiğimi düşünmüyorum
Hayır
Evet
Hayır istemiyorum
Niye
düşünmüyorum