ABLA SAKA MİSİN POZİTİF TİPTAN HABERİN yok mu YOK 7 TESTİN 4 POZİTİF CİKTİ GOBEK YAPANA KADAR GİT BEBEK Mİ OGREN KAN VER KAAN
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haberim var da ne bileyim geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. Stresli dönem geçiriyorum. Hiç aklıma gelmezdi hamile kalacağım. Sık cinsel ilişki de yaşamıyorum.
hamileyken aylarca regl gören kadınlar var bebeği cok sonradan öğrenenler var neden streslisin doktora git bebek varsa ona göre davranırsın daha dikkatli olursun ama 7 test alıp beklemekte helal olsun zaten hiç beklemedigin bir anda oluyor geri çekilme yapıyormussunuz bjde
Regl oluyordum ama bir gün arkadasim dedi ki yanlış anlama ama fazla iştahlı yemek yiyorsun bı garipsin. Ben de test aldım daha reglime varken. Bı baktım pozitif çıktı. Inanmadım. Sonra regle benzer ama az bı kanama oldu. Yok değilmişim dedim. Ama yine testler alınca pozitif çıkınca garip oldum yani. 7 testten 4 u pozitif çıkınca artık test falan almadim
Ne alaka anne olunca hayat yaşanmıyor sanki. Anne olmak en doğal ve en güzel şey. Millet o kadar uğraşıyor hamile kalmak için bense düşünmüyorken oldu. (Eğer hamileysem)
Göğüslerim küçük 75 beden. Gittim zaten kadın doğuma. Kese gözükmüyor dedi. Gebelik yok mu diye sordum varsa hemen gözükmez dedi Testleri de söyledim onlar 60 doğruymuş dedi. Poliklinikte kan testi verin emin olmak isterseniz dedi. Vermedim.
Hanileysem sorun yok da hamile değilsem eğer bu göbek hiç normal değil. Yaza kadar vermem lazım.