Kadın her yıl doğum yapmış lan
aşırı ilginç neden ve nasıl bide fakirler yani anlam veremiyorum
Kadın her yıl doğum yapmış lan
aşırı ilginç neden ve nasıl bide fakirler yani anlam veremiyorum
Biz Edirneliyiz ama benim annemler de 7 kardeş, fakir değillermiş ama cahillikten 😊 korunma bilmiyorlar, kürtaj yok vs.
Eski zamanlarda fazla çocuk sahibi olmak tamamen bilmemezlikten kaynaklıymış şimdi günümüz şartlarında doğuda hala fazla çocuk yapılıyorsa bilmiyorum hala öyle ki onun da sebebi cahilliktir.
Kültür ve inançlar meselesi de var elbette.
Her gün seks olur mu yaa
Internet yok, elektrik yok, tv yok bişi yok napacaktılar sevişmişler jdjdj
Böyle düşününce mantıklı geldi keşke başta bunu yazsaydın djdörköfldkeldmrnf
tek kelime ile cahillik bakmaya gücü yetmediği halde 6/8 çocuk yapan insanlar var, yaşadığım yerde bizzat 1 1 evde 10 kişi kalıyorlardı tüm kanepeler ve yer çocuk doluydu,
tamam seks yapmayı seviyorlar ama korunmazlarsa evde seks yapacak yerde kalmayacak onu söyliyim. eğitim ve refah seviyesi düşük diğer tüm coğrafyalarda "aman çocuk yapmayalım nasıl bakacağız" düsturu hakimken kürtlerin memleket üzerindeki emellerine ulaşmak için dur durak bilmeden ve korunmadan sevişmesidir.
Cevap
3Cevap
Çünkü cahillik ve emin ol onlar kadar cahil olabilen insanlar yeni nesilde de var. Bir çoğu aydınlanma geçirmemiştir gördüğüm kadarıyla.
Çocuk rızkıyla gelir derler. Buralar öyle, aileler kalabalık olur genelde kültür farkı diyebiliriz
Fakirken çocuk yapmak cehalet. Onun dışında kendi tercihleri
Babaannem 3 dogurmuş hep olmuyo bence
Bizde 8 kardeşiz 😃
Neden diye sorucam ama yanlış anlaşılır
Nedeni yok istemişler yapmışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?