Merhaba Aralık ayının ilk haftasında Yumurta toplama işlemi sonrasında 9 Yumurtadan sadece 2 yumurta kalmıştı. 2 ay sonra Dün 1 tane embriyomuzu transfer ettirdik. Bugün hastane aradı, Diğer embriyomuzun canlı kalmadığını ve sadece tek transfer edilen embriyo inşallah tutar denildi. Canlı kalan dondurulmuş embriyolar transfer sonrasında ölme durumu oluyor mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübeli laboratuvarlara sahip tüp bebek merkezlerinde dondurulmuş embriyoların çözülme sonrası yaşama şansı %95-98 olup, gebelik şansı da taze embriyo transferine eşittir. Gerekli durumda hastalar embriyo dondurmadan kaçınmamalı, gebelik şansının azalacağı ya da çocuğun sağlıksız olacağı endişelerine kapılmamalıdır.
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
4
ölür
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu deselerdi ilk transfer olurken 2 taneyi koydururduk transfere. Keske deselerdi
+1 yılölmez aşılama mı yaptırcaksınız
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır tüp bebek icin, dün birini transfer ettirmistik, biri duruyordu. Bugün bi saat önce aradılar o donmuş olan embriyonun ilerlemediğini öldüğünü söylediler. Şimdi ben iki yumurtamiz var diye sadece birini koydurmuştuk, diğerini sonradan koydururuz diye o da öldüğünü söylediler.
- +1 yıl
anlıyorum doktor arkadaşlarım var yardımcı olmak isteriz
Soran+1 yılDondurulmuş embriyonun transfer sonrası canlı kalmaması gibi durumu var mı peki? Aralık 5 nde 9 taneden 2 tane 6 şubata kadar kalıp 1 tanesinin 2-3 ay sonra canlı kalmaması gibi.
- +1 yıl
uygun mudur elimizden geleni yapmakisteriz
- +1 yıl
var elbette
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide embriyonun gelişimine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlebilirmi yani
Soran+1 yılÖlebilir mi yani. Birde ilk yumurta alındığında 5 gün sonra bakıldığında 2 tane embriyo kalmış denilmişti ödeme 800 tl dondurma ücreti demişlerdi yıllık neden istemişlerdi ki o zaman acaba. Ölebilme durumu olduğunu söyleseler 2 taneyide koydururdum. En azından bi şans olurdu.
+1 yılyıllarca yaşayabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılSorum yaşaması değil. Okursanız anlarsınız
- +1 yıl
mantık yürütmeyi başarabilirsen dondurulmuş embriyoların aylar sonra da ölmeyeceğini anlarsın
Soran+1 yılBen ölmeyecegini sormadim. Aylar sonra dondurulmuş embriyo transfer sonrası ölüyormu diye sordum. Ölebiliyormu diye. Yaşadığını yıllarca biliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat