Çocuk & Ebeveyn 1 ay Kürtajdan sonra ağrım olur mu? pelinakgn24 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün saat 14.00 de kürtajım var. Kürtajdan sonra ağrım olur mu? Kürtajdan sonra ağrım olur mu? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m EtipufflezzetliFenomen Takip Et Yoda Yaş: 30 1 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Olur zor bir durum ama sizin kararınız saygı duymak gerekir. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 94% 1 ay Zorunlu kürtaj mı. İstenmeyen bebek mi 0 13 Yorumla pelinakgn24 1 ay İstenmeyen bebek Yorumla İlhann06 1 ay anladım. sevgilinden mi Yorumla pelinakgn24 1 ay Hayır kocamdan Yorumla İlhann06 1 ay anladım. neden istemediniz Yorumla pelinakgn24 1 ay Kocam istemedi Yorumla pelinakgn24 1 ay Bende kocamın istemediğini istemem Yorumla İlhann06 1 ay kocan büyük yanlış yapmış. başka çocuk var mı Yorumla pelinakgn24 1 ay Yok Yorumla pelinakgn24 1 ay Çocuk için çok erken diyor Yorumla İlhann06 1 ay anladım. kürtaj oldun mu Yorumla pelinakgn24 1 ay Bugün oldum Yorumla pelinakgn24 1 ay Çok pişmanım Yorumla İlhann06 1 ay neden pişman oldun. zaten karar vermiştin Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 95% 1 ay ilk kürtajınmı arkadaşım 0 2 Yorumla pelinakgn24 1 ay Evet Yorumla kemal-ecz 1 ay normald epek olmazda bu işin stresi yıpratır yorar seni Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ağrı olabilir 0 0 Yorumla
İchmert Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 85% 1 ay Geçmiş olsun üzücü bir durum acıtmaz merak etme 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay geçmiş olsun 0 2 Yorumla pelinakgn24 1 ay Teşekkürler Yorumla YEkseni 1 ay Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet olur
Olur zor bir durum ama sizin kararınız saygı duymak gerekir.
Zorunlu kürtaj mı. İstenmeyen bebek mi
İstenmeyen bebek
anladım. sevgilinden mi
Hayır kocamdan
anladım. neden istemediniz
Kocam istemedi
Bende kocamın istemediğini istemem
kocan büyük yanlış yapmış. başka çocuk var mı
Yok
Çocuk için çok erken diyor
anladım. kürtaj oldun mu
Bugün oldum