Merhaba bende hamile olmaktan korkuyorum. Nasıl farketmediniz, olan kanamalarınız adet gibi düzenli miydi?
Ben dört aydır her ayın üçünde kanıyorum veya bes gün sürüyor, sizce hamile olabilir miyim? Lütfen yardim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
adet kesildiğinde anlamadıysan neden ürüyorsunuz ki
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu da orada zaten. Adetime daha varken test yaptım. Ikinci çizgiyi görünce şaşırdım. Sonra regl oluyorum sandım kanama oldu sadece 1 gün süren ama regl gibi değil. Regl normalde 4-5 gün sürüyor.
Sonra yine testler aldım silik de olsa çıkmaya başladı. Bu sefer doktora ultrasona gittim. Gözükmedi kese. Ha o zaman hamile değilim dedim. Yok hamileyseniz zaten hemen gözükmez dedi ultrasonda.
Bişey demedim çıktım geldim eve. Testleri söyledim onlar yüzde altmış doğru çıkıyor dedi. Şimdi yine mi gitsem diye düşünüyorum ama rezil olmak da istemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilemiyorum hamile kalmanız için ilişkiye girmeniz gerekmektedir
Giriyoruz zaten de geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk o yüzden hamile kalacağımı düşünmüyordum.
Kaçmış demekki olur öyle şeyler hayırlı olsun
Teşekkür ederim 😊🙏🏻
Ben teşekkür ederim sağlıcakla kalın..
Kusura bakmayin ama ya sizde bir sorun var ya da burdakilerini canım yerine koyuyorsunuz. Cocuğa uzuldum eger gercekse.
Buradakileri ne yerine koyuyorum anlamadım?
Site sal*k yazınca canim olarak değistiriyor.
Anladım
Kan testi versem mi sizce?
bebek anne ben cikacam diyor hamilemiyim diyorsun :))))
Yaaa gerçekten mi? 😀🙏🏻
kiz geliyor bence
Ben oğlan istiyordum ama olsun. Sağlıklı olsun da 🙏🏻😀
Merhaba bende hamile olmaktan korkuyorum. Nasıl farketmediniz, olan kanamalarınız adet gibi düzenli miydi?
Ben dört aydır her ayın üçünde kanıyorum veya bes gün sürüyor, sizce hamile olabilir miyim? Lütfen yardim
adet kesildiğinde anlamadıysan neden ürüyorsunuz ki
Konu da orada zaten. Adetime daha varken test yaptım. Ikinci çizgiyi görünce şaşırdım.
Sonra regl oluyorum sandım kanama oldu sadece 1 gün süren ama regl gibi değil. Regl normalde 4-5 gün sürüyor.
Sonra yine testler aldım silik de olsa çıkmaya başladı. Bu sefer doktora ultrasona gittim. Gözükmedi kese. Ha o zaman hamile değilim dedim. Yok hamileyseniz zaten hemen gözükmez dedi ultrasonda.
Bişey demedim çıktım geldim eve.
Testleri söyledim onlar yüzde altmış doğru çıkıyor dedi. Şimdi yine mi gitsem diye düşünüyorum ama rezil olmak da istemiyorum.
Kardeş senin bu karın 5 aylık gibi duruyor. siz hastaneye gidip kontrol ettirin. eğer hamile iken kanama olduysa sıkıntı olabilir.
Haklısınız. Teşekkür ederim 🙏🏻
Hamileyken regl mi oldunuz? Bilgi verir misiniz lutfen 😖😖😖🥺🥺🥺
Doğuma 4 - 4 , 5 ayınız kalmış sizin. 👍😂
Teşekkürler 😊🙏🏻❤️
Rica ederim. 👍🌷 Sağlıklı - hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah..
Lan yineni sen
Napim bu karın ne o zaman
hamilesiniz
Teşekkürler 😊🙏🏻
bişe değil
Umarım evlisindir
Hamile miyim?
Evet , kimle yattin? Sevgilimi , eşin mi? m
Teşekkürler 🙏🏻
Ricaaa
Hamileyiz
Teşekkürler 😊🙏🏻
İlişki yasadin mi
Evet
Yaş kac
24.
Evli misin
Hamilesin
Teşekkürler 🙏🏻
Rica ediyorum
Hamilelikte adet mi gördünüz acaba
Şaka mısın
Gerçekten soruyorum
Karnın bu kadr buyuyene kadr nerdeydin farketmedn mi
Regle benzer kanama olunca düşünmedim hamile olduğumu.
Karnının sismesinden de anlamadn mi
Yani kesin hamileyim diyorsun 😀
Karnının sismesinden de anlamadn miyni ahsdfg
Kilo aldım zannettim.
Hamilesin
Sağolun 🙏🏻