Kimse gelmesin. Tek bebeğe bile dokundurmak istemez insanlar, bi de prematüre üçüz diyosun. Sen ne dersen o olmalı. Hiç taviz verme.
Anam nasıl zordur şimdi onlara bakması. Annelik senden sorulur olacak, kolay gelsin110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu aynı şekilde karşı tarafa yapılsa, anlayış beklerler. Ama başkası yapınca hep yanlış anlaşılıyor. Düşünceli olan birisi zaten anne ve bebek toparlandığı zaman ziyarete gelir.
11 Yorumla
En iyisi zaten almamak.
Bizim millet ne meraklı bebek görmeye. Hayatlarında bebek görmemişler. Geldiklerinde de bi ton sorularıyla anneyi bunaltıyorlar almamak en iyisi..15 Yorumla
Tabii ki hakkın hatta en iyisini yapmışsın ben olsam ben de öyle yapardım. Annem kardeşimi doğurduğunda değmeyecek akrabalara yemek hazırlamıştı bir de o haliyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hakkınız
00 Yorumla milletin bu iğrenç huyundan nefret ediyorum... Doğum yaparsın maşallah demeden evine damlarlar kimseyi rahat bırakmazlar... Ölün olur milleti doyurma telaşına girilir... İnsanları bir rahat bırakın da acısını da mutluluğunu da kendi başlarına yaşasınlar... Sonra müsait oldukları zaman gidersin çok lazımsa...
112 YorumlaBebek görmeye gitmek kadar saçma bir durum yok. Yenidoğan bebeğin neyini göreceksin ya da lohusa anneden ne hizmet bekleyeceksin.
Kabul etmemek en doğal hakkındır. Bu insanlar halden anlamaz, tam pandemi başlangıcında kapanmaların olduğu zaman doğum yaptım ve yine de gelmek isteyen oluyordu, hepsini kapıdan geri çevirdim. Sende gelen olursa geri çevir, gerek yok.
20 YorumlaHer şeye eyvallah da cidden şu huylarından bende rahatsız oluyorum bir salın da millet önce bir kendine gelsin çocuklar bir kendine gelsin hassas dediğin gibi çabuk mikrop kaparlar koruyamazlar kendilerini sen de aynı şekilde nedir bu bilmiyorum gelip de illa görecez yav kardeşim sonra geliver ne olucak sanki
10 YorumlaTabi ki hakkın. Ne o sürekli aramak falan, yeni doğum yapan kadına biraz rahatlık sağlanır. Psikolojik ve fiziksel olarak yorgun olabilirler. Yangından mal kaçırır gibi davranışlardan hiç hoşlanmıyorum. Bu arada hayırlı olsun, bebişleriniz ile güzel bir hayat diliyorum. 🌸
10 YorumlaHaklısın tabii ki de onlar da yardım etmeyi veya bir hediye verip geçmiş olsuna gelmeyi istemişler sadece bu kadar, katı olmaya gerek yok bence :D Nazik bir dille durumunu söylersin anlayan gelmez zaten. Geçmiş olsun bu arada ve Allah bağışlasın analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin :)
00 Yorumla
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma şey, daha çocuklar hastanede yeni yeni kendine gelmeye başlamış, anne sezareyen sonrası bakımla uğraşıyor, milletteki derde bak, çocuk görmek...😡
10 Yorumla
+1 yılGelmeden evvel bir aranır durumu sorulur iyi değilse gidilmez konuşulur ev sahibinin istediği bir güne ayarlanır çok yakını değilse evine gidilmeyebilir telefondan hal hatır sormak yeterli
00 Yorumla
+1 yılÇocuk doğar doğmaz görmek isteyen anlayışsızları anlamıyorum senin kendini iyi hissetmen lazım önce bebekte bi kendine gelsin neyin acelesi ya
017 Yorumla- +1 yıl
Fark etmez bebek olsa da kendini iyi hissetmiyosan almazsın
- +1 yıl
40 gün geçmeden almayan bile var
- +1 yıl
Etrafta hastalık var dursunlar durdukları yerde teknoloji çağındayız foto atarsın 😂
- +1 yıl
Kocan konussun
- +1 yıl
Benim teyzemin kızı da ikiz doğurdu 2 ay sonra görmeye gittik mikrop falan kapmasınlar gelişsinler diye biraz daha
- +1 yıl
Sende ağrılarım var de iyi olunca haber veririm gelirsiniz
- +1 yıl
Düşüncesiz oldukları için
- +1 yıl
Hayat kadınlara her alanda zor
- +1 yıl
Kapat telefonunu en iyisi bi süre
En doğal hakkın zaten kış ayı hastalıkların bol olduğu dönemlerdeyiz misafir bile almıyorum eve ben annem hasta diye.
10 Yorumla
+1 yılAşk nedemek bilen var mı zehir mi yoksa olaç mı
Kımınağlıyor kimi gülüyor kaçsam mı yoksa tatsam mı 😐00 YorumlaEvde bebek yoksa seni görmek için gelmek isterler ama sen iyi olmadığını belirtirsen anlayışlı olan gelmez. Tabii ki hakkın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBastan gelmeyin deme gelsinler kapiya ac kapiyi ayakkabilarini cikarttir sonra "simdi z. iktirin gidin mnıyya goduklarim" diye bagir. Onlar merivenden kacarken biraz ilerlemelerini bekle en son ayakkabilarini da enselerinin köküne firlat yukaridan.
00 Yorumla
+1 yılEvet Hakk'ın bence. Doğum yapan kişinin evine bi ay falan gidilmemeli kendini toparladıktan sonra misafir kabul edersin bebek görme işi bekleyebilir
00 Yorumla
+1 yılÇoğu bebek bu elleşen dokunan öpen aptallar yüzünden enfeksiyon kapıyor. Sakın evine insan alma bebelere de yaklaştırma. Hayırlı olsun.
00 YorumlaNe aceleleri var anlamıyorum ya.
İnsanlardan anlayış bekleme devrinde değiliz maalesef. Kabul etmeyin bence.00 YorumlaMisafirler sonra gelsin önce kendini toparla bebişi öp bizim için 💛
05 Yorumlahakkın. net. sen istemediğin sürece çağırma kimseyi. dr söyledi dersin.
10 Yorumla
+1 yıl40 gun olmadan bebege ziyarete gelmek nedir ya bu insanlar kafayi yemiş
023 Yorumla- +1 yıl
Valla hic alma hic lazim değil senin annen eşinin annesi gelsin gitsin kafi sanki oyuncak bebek o ahh kibar dille red et gitsin
Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunuzu hayirli olsun - +1 yıl
Aynen ben tek sanmıştım allah uzun ömürler versin yavrulariniza inşallah ve haklisiniz prematüre bebekler normal bebeklerden dahw hassas olurlar bosverin almayın bsy olmaz hele 40lari bi çıksın sonra yine almayin dikkat edin derim 1 yaşını doldurana kdr özel bebekler çünkü onlar
- +1 yıl
Valla altin icin çocuğumun sağlığını tehlikeye ben atamam attirmamda cok takmak istiyorsalar 40indan snra gelsinler
- +1 yıl
İste 40gune kdr bahane olurda sonrasi bizi istemiyorlar baska seyler gbi düşünür insanoğlu
- +1 yıl
Ama işte farkli lanse edilir o sıkıntı ama haklisn normalde prematüre cocuklar daha hassas bunu onlarda bilmeli de biizm insanimiz sokulgan bilmez cok
- +1 yıl
Ne kadar daha küvozde tutcaklar bebisleri
- +1 yıl
Sen o isteyenlere aslinda bebisler kuvozde de eve gelseler bile kuvozdeler de beklesknler sonra doktor bebislere çok kişinin temasını yasakladı yalanida uydurdumu tmmdir bu is
- +1 yıl
Ahahaha bu insanlar garip ya 🤣🤣🤣 tamam. ya gelsinker bos odays baksinlar yataklari sevsinler gitsinler 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sana gerek yok bunu diyen sıyırmis varya sırf odasi nasil dedikodu icin demiolarsa ben bsy bilmiom
- +1 yıl
Valla mutlu olurum ben ama durumuda anlamays calisirim ki en yakin arkadasimin bebisi oldu 1 kere dogumuna gittim o zaman gordum snra 5 ay kdr gitmedim sirf belki bsy olur korkusu ile
- +1 yıl
Korkuyorsan bunu eşine söyle hic almayin bosverin
+1 yılEvet sakıncalı durum dikişlerin var mı bilmiyorum ama belli bir süre almayın kendinizi de yormayın
00 YorumlaHakkın evet karşı tarafında sorması lazım yani uygunmusunuz degilmisiniz diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın bende doğum yaptığımda yanımda sadece çok yakınlarımı istedim eşimi annemi bebeğimi görmek istedim zaten çok yeni bir süreç alışmaua çlaışıyorsun bşr de onlarla uğraşmayız
00 YorumlaGelmeyin deme hakkına sahipsin elbette. anlayışlı çevren varsa ne ala
00 YorumlaTabi ki normal. Canının derdiyle uğraşıyorsun. Gelenin de sana destek olmak için gelmesi lazım
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı. Allah analı babalı büyütsün bebekle alakalı bizde düşünüyorz bi kaç bşe sorsam yanlış anlamazsanız
00 Yorumla
+1 yılBence de 1 ay falan kimse gelmemeli o halde bile insandan bir seyler bekliyorlar
00 Yorumla
+1 yılHakkın. Şu an kendinle kalman gereken dinlenmen gereken zaman.
00 Yorumla
+1 yılMüsait değilim, misafir ağırlayacak durumda değilim kusura bakmayın falan de.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın insanlar gelenek adı altında bazı şeylerin bokunu çıkarıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHakkın tabi hem çok düşüncesizce bir davranış bırakında anne de bebekte toparlansın yani cevap verme şehir dışındayım falan de
00 YorumlaSöyle böyle gelmesinler ne büyütüyorsun anayasal hak gibi 😂
10 YorumlaBence doğum yapılan kadına saygı duyulup belli bir süre sonra kabul edilmeli misafirler. Bebek kendine gelmeden, anne kendine gelmeden başına üşüşuyolar durumu zorlaştırıyorlar. Relax
00 Yorumla
+1 yılTamamen aptallık başka bişey değil aşko bide eğer yinede gelen olursa kalkıp hizmet falan etme ortalığı da toplama hiç bişey yapma dinlenmen lazım senin
00 Yorumla
+1 yılTabikide hakkin kimseyi kabul etme senin sagligin ve piskolojin icin
02 Yorumla- +1 yıl
Sakın açma gerçekten insanın psikolojisiyle oynuyorlar
Lohusa eve gidllmez geçmiş olsun analı babalı büyüsün
01 Yorumla
+1 yılgecmis olsun hakkin da kirki çıkması lazim değil mi
00 YorumlaBir durun kırkı çıksın müsait değilim de sende ama anlayışlı olacaklarını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılE onlar yoğun bakıma yatmadı mi 28 hafta?
07 Yorumla- +1 yıl
E bunlar bebek gormeye nereye gelecek dhhvb yoğun bakıma giremezler zaten 😂 bebekler çıkınca gelsinler galiba seni görmeye gelecekler
- +1 yıl
Bakamazlar ki anne baba disinda alınmaz 😂 sen de almıyorlar diye
- +1 yıl
Hmm sanırım onlar da belki seni görmek yanında olmak için de geliyo olabilirler ya da hediye vermek için bilemedim bnce kendini öyle yemekle yorma onlarda kısa süre geksin çay koymalik yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılMisafire göre değişir belki yardımcı olurlar sana tabii oturup şunu getir bunu götür diyeceklerse almamak hakkın
00 Yorumla
+1 yılbiraz beklesinler ne var yani eve almamak hakkın
01 Yorumlakanka seni gormeye gelmedimi onlar
10 YorumlaNe misafiri ya boş ver, görüntülü arasinlar
00 Yorumla
+1 yılgelmesin zaten ayağa kalkarsan dikiş patlar
00 YorumlaSenin bileceğin iş
00 Yorumla
+1 yılBunu senın degıl esının dusunmesı lazım
00 Yorumla
+1 yılAlma kardeşim ya senin derdin bu mu
00 Yorumla
+1 yıltabiki hakkin ve 40gun gelinmemesi en dovrusu
00 YorumlaÇok haklisin onlarin düşüncesizligi
00 YorumlaAyağa kalkana kadar alma boş ver
00 Yorumla
+1 yılbu durumda haklısın tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlma zaten senin dinlenmeye ihtiyacın var
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonra takarlar gerçekten insanlarımız da hiç düşünce yok
Cevap sahibi+1 yılMümkün mü asla sen gene de söyle kendini iyi hissedene kadar kimseyi alma Allah yardımcın olsun
Çocuklar çok tatlı oluyo🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sürekli doğum yap misafir gelmesin diye
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. haklısınız
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHakkın
00 Yorumla
+1 yılHakkın tabi
00 Yorumla
+1 yılHakkın
00 Yorumla
+1 yılHakkın
00 YorumlaBizim milletimiz mal
00 Yorumla
+1 yılTabii ki hakkın
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi