Bebeğimi sevemiyorum, kötü bir anne miyim?

Hamileligim cok kotu gecti full yattim. Ama sabirsizlikla bekledim, kontrollerimi ihmal etmedim. Dogumum normal ama kolay oldu. 15 gun kadar hastanede yattik kakasini yutmustu enfeksiyonu vardi cigerlerinde.

Yanlizim esimden baska kimse yok yanimda destekci olarak. Hamilelikte de dogum ve dogum sonrasinda yanlizdim.

4 yildir evliyim ve Esim ve ailesi ile sorunlarim var. (Niye cocuk yaptin demeyin lutfen korundugum halde oldu) esimden gercekten cok sogudum ve uzaklastim. Ailesi zaten ayni durum. Yanimizda olmadiklari halde herseye mudahale ediyorlar ve esim de daima o taraftan yana. (Detayi cok uzun girmiyorum o yuzden ve bosanma asamasina cokaz kaldi )

Her neyse bebegim tamamen esim tarafina benziyor. Benimle hic benzer tarafi yok. Hic birseyini ihmal etmiyorum. Bakmamazlik yapmiyorum. Allah korusun basina birsey gelecek diye de cok korkuyorum geceleri kirk kere kalkip bakiyorum ama gelin gorun ki kanim kaynamiyor sevemiyorum cok icten.

Yegenlerime gelince boyle alip bagrima basasm geliyor ya da disardan bi bebege ama kendiminkine olmuyor.

Lutfen kinamayin beni ne yapmam lazim benim gibi olan var mi gecer mi bu durum. O masum yuzune baktikca kendimden nefret ediyorum😔😔😔

Not; 4 aylik

Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Bebeğimi sevemiyorum, kötü bir anne miyim?