Güncellemeler
+1 yıl
Hapi dun aksam kullanmaya basladim ve bugun hafiften adetim basladi doktorum adetim basladginda hapi brakmami soyledi yorum yazan herkese tesekkurler
Arkadaslar ben 6 ay önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin 6 aydir hicbir siknti yasamadm ama bi aydir adet olamiyorum doktora gittim bugun ve bana rahimde kalinlik oldugu soylendi bu durum ilerlermesi kansere yol acabliyormus panik oldum Şu an doktorum tarnusol verdi hapi kullandiktan sonra olmazsan tekrar gel hormon tedavisine baslayalm dedi Şu an okdr uzgunumki hapi kullandiktan sonra ya yine adet olamazsam yda hap kullanmadan adet olamazsam hormon tedavisi iy gelmezse tekrar hamile kalamzsan diye korku icndeyim rahim duvari kalinlasmasyla ilgili bilgisi olan lutfen yardmci olabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam gadası 🙃
Ben senin yakın zamanda hamile kalacağını düşünüyorum. Çünkü bir durumu sen çok kafaya takıyorsun
Korkulacak bir durum yok adet düzensizlikleri normaldir. Rahim duvarı kalınlığı erken gebelik veya adet belirtisi olabilir. Kullandığınız hap bittikten sonra 10 gün içerisinde adet olursunuz.
Kendini pozitif olmaya zorla. Bu kadar üzüntü ve stres de regl olmaya engel olabiliyor. Doğal şeyler de araştırıp tüket ve olacağın konusunda kendini sesli telkin et.