Kendi kan bağının olması bile insanın kendi çocuğunu sevmesine engel olabiliyor.
Kendi öz çocuğunu insan neden sevmez?

#gadasından sevgilerle 🙃
Kendi kan bağının olması bile insanın kendi çocuğunu sevmesine engel olabiliyor.
Kendi öz çocuğunu insan neden sevmez?

#gadasından sevgilerle 🙃
Öyle bir neden yok aslında. İnsanın yaratılışı ve doğası gereği çocuğunu içten içe sever. Yalnız ülkemizde sapkın insanlar çocuk sahibi olduğu için. Çocuğu sevmeme, avluya bırakma, ölüme terk etme gibi saçma sapan haberler görüyoruz
Bazı insanlar hamileyken veya doğurduğunda psikolojik bir soruna yakalanıyolar şimdi adını hatırlamıyorum o yüzden işte. Ondan nefret ediyor görmek istemiyor varlığını reddediyor. İleri gidenler öldürebiliyor aç bırakıyor bu dönemde kişi kendine daha çok özen gösterir ve evli değilmiş gibi davranır. Rahatsızlığın adını unuttum ama bu bilgileri yazabilirim.
Nasıl sevmez sevilir tabiki ölene kadar hemde
Sevmeyenler var
Evet maalesef var hemde çok kötü anne babalar var
karakteri kötüdür uyumsuzdur sevimsizdir anlayışsızdır kötü alışkanlıkları vardır
yoksa öz çocuk elbette sevilir
gerçi kişi ne kadar kötü olsa da aile öz çocuğunu sever
tabi insanların bir sınırı sabrı vardır
Cevap
2Cevap
Çünkü aile olmayı bilmiyordur ve karaktersiz kötü kalpli birisidir. bir insan yeni doğan çocuğunu ya da küçük yaştaki çocuğunu sevmemesinin başka nedeni olamaz.
Kabullenememiştir benim sevmemiştir zaten böyle şeylere hiç anlam veremiyorum. Evlat sevilmez mi ya insanlar artık çok saçmalamaya başladı.
Yazım hatası olmuş benimseyememiştir olacaktı.
Böyle insan çok var aslında olabiliyor bazı şeyler işte.
Kalpsiz oldugu için...
Bı insan kendi kanından canından olan biseyi nedn sevmesn ki o kişinin normal oldgnu düşünmüyorum
insan olmadığı için olabilirmi?
Sevmediği birinden olursa sevmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?