Selamlar :)
Uşşş çen benim oyyy☺️
Cevaptan anlaşılmıştır herhalde❤️
Uşşş çen benim oyyy☺️
Cevaptan anlaşılmıştır herhalde❤️

Evet her zaman bir kız çocuğum olsun isterdim. benim prensesim olurdu saçlarını örerdim hayatı öğretirdim derslerine yardım ederdim. bunun gibi şirin hayallerim vardı :)
Cevap
13Cevap
Selam olmaz mı ya Yiğenim var maşallah ellerinden öper 2.5 yaşında onla her oynadığımda parklara götürdüğümde diyorum keşke benimde olsa
Bir gün sanada nasip olsun inşallah.🙏
Teşekkür ederim kızçe☺️
Rica ederim 🙂
Bu dünyaya çocuk getirmek bilmiyorum çok sıkıntılı ama evet sevdiğim insanla birlikte bir çocuğumun olmasını isterim.
Evet kesinlikle isterim Evlenmeyi düşünmüyom ( a kişisi dışındaaaa 💗🥺) Kimsesiz çocuklara sahip çıkmak isterim
Yaaaa ne güzel bir yorummmm! Kimsesiz çocuklara sahip çıkmak ❤ gözlerinden öpüyorum inanılmaz duygusallaştım şu an
Simdilik yok ama zamanla olur diye dusunuyorum.
Kesinlikle isterdim,
Bir Aile kurup çoluk çoçuğa karışmak eve gittiğimde çoçuk sesleri duymak, onlarla beraber oyun oynamak, park'a götürmek umarım nasip olur.
Hayalim de bir kız, bir erkek çoçuğum olur, bakalım hayat neler göstericek, Selam olsun Kızlar. Soruyor Ailesine...
Ya ister istemez tabii ki ilgi çekiyor, ayıcıklı minik kıyafetler ne bileyim tatlı minik ağzı ile gülümsemesi ama doğru insan yok
Ikiz yegenlerim yeter bana ben evlilik falan düşünmüyorum 😄
Var çok tatlı ya foto 😊
Evet çocukları çok severim
İstemiyorum açıkçası
Biz onu yıllar önce tatdık... 😃 😍
Darası bekarların başına. Oyyy Allah analı, babalı büyütsün..
Amin.. Kocaman adam oldu artık 😃😄
🤣🤣olsun sizinle büyümeye devam etsin, hep sizinle olsun.
Teşekkür ederim güzel insan 😘
Rica ediyorum 💓
emin değilim su anda ebeveyn olabilecek sorumluluk o fedakarlığın yapabilecegimi düşünmediğim için ebevyn olmayi düşünmüyorum
Nedense bebek fotoğraflarına bakınca istiyorum.
Güzel yaşamak için olmalı
Hayır hiç hayalini dahi kurmadım
evlilikte yok, cocuk da yok hayallerimin arasinda
Vardı ama kalmadı :(
hayallerim Paris yaşantımı Somali
Bir kız çocuğum olsun çok isterim
Evet istiyorum
Pek yok.
Var.
Artık yok
Hayır yok
Çooooook rabbim hepimize nasip etsin inşallah amin