Benim anne babam dahil olmak üzere çevreme baktığım herkeste bir erkek evlat sahibi sevdası. Erkek çocuklarına ölüp bitiyorlar, kız ikinci plana atılıyor. Sonra sevgisiz büyümüş kız çocukları sevgi bulmak türlü türlü yanlış yapıyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Alacağım inşallah e ticarete başladım ordan kazandığımla hedefim araba almak
Abimden başkasını gözleri görmez bende evliyim abimde ama hep abimi tutarlar ablam da var ama biz iki kızı severler sevmezler demiyorum ama abim hep onların gözünde en öndededir
En çok koyan da şu oldu bana erkek kardeşlerime 9 yaşında araba kullanmayı öğretti ablamla bana öğretmedi neymiş kadın araba kullanırsa onu sıkıştırırlarmış ne kadar sığ bir düşünce ama ona rağmen ehliyet aldık ama maalesef araba alamadık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu aile göre değişiyor
Biz de tam tersi. Ful erkeğiz. Kız çocuk istiyorlar.
Aynı benim ailem de öyle sinir oluyorum
Senin ailen tam olarak ne yapıyor
Abimden başkasını gözleri görmez bende evliyim abimde ama hep abimi tutarlar ablam da var ama biz iki kızı severler sevmezler demiyorum ama abim hep onların gözünde en öndededir
Bizde de öyle varsa yoksa oğulları hem maddi hem manevi. Bu kardeşler arasında düşmanlığq yol açıyor
Aynen öyle
😞😞
Ama evlendim kurtuldum bir nebze
Abimin sevgilisi olurdu ses etmezlerdi eşimle ben sevgiliyken kaç sefer dövdüler beni düşün
Ben evlenmedim ama nefret ettim yani
Evlen kurtul inşallah
Valla artık bende istiyorum bu yaza inşallah
Neymiş o erkekmiş sevgilisi olurmuş ama ben kadınmışım birde tesrtürlüyüm bize yakışmazmış hep bu düşünceler yüzünden hatalar işlerdik
Di mi ya gerçekten doğru sevgilimiz olduğunda bile hep gizli yaşadık maalesef
Aynen öyle ben üniversitede başka şehirden eşimin yanına gitmiştim 2 günlüğüne yani kısıtalama evet serbestte bırakma ama kontrolünde olsun
En çok koyan da şu oldu bana erkek kardeşlerime 9 yaşında araba kullanmayı öğretti ablamla bana öğretmedi neymiş kadın araba kullanırsa onu sıkıştırırlarmış ne kadar sığ bir düşünce ama ona rağmen ehliyet aldık ama maalesef araba alamadık
İnşallah araba alırsınız nasip olur bana öğretti babam hakkını yiyemem o konuda
Ya işte bizde öyle üniversitedeki özgürlüğü görünce aile yanı daha zor geliyor
Aynen valla özgürdüm yani bazen abarttık ama 2 yıl çok rahattım anlatsam şaşırırsın😂
İnşallah alırsın nasip olur herkese nasip olsun
Tahmin edebiliyorum bende 4 yıl boyunca felaket rahattım😊😊
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ha haa bütün kızlar öyle sanırsam sende mi tesettürlüsün peki
Evet bende tesettürlüyüm şimdi ama üniversite de daha kapanma işim üniversiteden sonra kapandım
Ben üniversitede kapalıydım lisede kapandım ama işte gel birde bana sor ne kadar kapalı olduğumu ☺️
Ama erken yaşta kapanınca insan bilinçli olmuyor
Aynen öyle yani vardı hatalar şimdi şükür öyle değilim
İstersen gizliden çıkayım ekle müsaitsen sohbet ederiz
Ben 25 yaşına kadar baya açıktım sonra kapandım çok şükür Ama benim en büyük hatam evlenmemek oldu
Valla süper olur
Çıktım☺️
İstek attım
Bende attım kabul edersen