Selam, size sormak istedim..
evlilik yakın gibi sevdiğimle, benim yaşım 35 oluyor , o 40 aşk evliliği inşallah olacak..
yaşımız geçiyor ve çoçuk hemen yapmak istiyorum..
Mantıklı mı?
Selam, size sormak istedim..
evlilik yakın gibi sevdiğimle, benim yaşım 35 oluyor , o 40 aşk evliliği inşallah olacak..
yaşımız geçiyor ve çoçuk hemen yapmak istiyorum..
Mantıklı mı?
Yaşlarınız 30 altında olsaydı yapmayın gezin tozun hayatın tadını çıkarın biraz derdim. Ama sizin yaşlar müsait, daha fazla geciktirmeye gerek yok bana kalırsa. ikiniz de birbirinizden eminseniz, iyi birer anne baba olabileceğinize inanıyorsanız beklemeyin☺️
Yani bencede mantikli hem yastan dolayi 40dan sonra daha da zorlasir hem cocuklar icin de yazik gunahtir ya 40dan sonra cocugun oldugunu dusunsene cocuk 10 yasina gelince annesi 50 yasinda babasi 55 ve bu sadece en buyugu icin gecerli, digerleri icin ise 56 57 yasinda baba ve cocuklari 10 yasinda. Bu cocuklari hic mi babalariyla parka gitmek istemeyecek hic mi gezip tozmayacak ama o yastaki baba da ister mi, enerjisi kalir mi o tur islere artik o da bilinmez iste, o yasta dede olanlar var...
Çocuk istiyorsanız ikiniz de bence evlenir evlenmez yapmalısınız. Umarım hemen olur bir de olmama olasılığı var. Nasip işleri bunlar öyle diyorlar genelde.. çocuklar büyüyecek daha..
Evlenildiği gibi hemen çocuk yapma taraftarı değilim en az 1 sene geçmeli ama şöyle bi durum var ki sizin yaşlar için beklemek krtitik olabilir o yüzden bencede hemen olması lazım
Cevap
58Cevap
Sizin kararınız bence İstiyorsanız neden mantıklı olmasın.
öncelikle hayırlı olsun kardeşim. umarım mutlu olursun. düşüncene katılıyorum. zaten aşk evliliği yazmışsın meyvesini hemen almanız lazım yaş malum. bir kaç kişi gezin tozun mantığı yürütmüş , ama çocuk hiç bir zaman engel değil merak etmeyin. kanguru gibi koyun sepete gezer o sizinle.
Illa cocuk istiyorsan mantıklısı bu şekilde, ama umarım öncesinde sevgililik döneminiz uzundur, çocuk bakmak büyütmek yıpratıcı iş, birbirinizle doya doya zaman geçirmediyseniz sonradan tabi söylemezsiniz ama ufak bir pişmanlık olabilir. Çocuk sahibi olunca direkt hayatınızı ona yönlendireceğiniz icin. Umarim hakkinizda hayirlisi olur
Mantıklı belli bir yaştan sonra hamilelik çocuk doğurmak zorlaşıyor
Diğer kötü tarafı 35 veya 40 yaşında 1 tane çocuk yaptım yapacağım derken onu büyütene kadar yaş 60 olacak o yaştan sonra nasıl bir desteğin olabilir o çocuğu böyle düşünmek lazım birde
Bence mantıklı olması için birbirinizi iyi tanımanız lazım. Birbirinizi tanıdıktan sonra eğer gerçekten güven var ve sevgi var ise elbette bu durumda çocuk mantıklı olur
İlk önce evliliğin tadını çıkartın bence çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu olsa da fazlaca sorumluluk gerektirir
Bence mantıklı düşünüyorsun. Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda hayallerine hayırlısıyla kavuşursun.
Evlilikte bence bi en azından 6 ay geçmeden çocuk yapmayın derim bir bakın bakalım birlikte geçinebiliyor musunuz saygı devam ediyor mu.
Evet bana göre de mantıklı. Sonuçta belli bir yaştan sonra bu işleri gelişmek daha zor olabiliyor.
Çok istiyorsanız neden olmasın? Bunun mantıkla değil, istek ve arzuyla alakası var. Tabi bir de koşulların uygunluğu söz konusu.
Bence sorun yok hemen çocuk yapmak istemende 35 yaşında
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun niyetiniz güzel Allah mutlu eylesin
Sadece mantıklı değil ayrıca akıllıca da olur
Yaş geçiyor bence geç kalmayın sorun bile yasayabilirsiniz
İkinizde buna hazır hissediyorsanız neden mantıklı olmasın
Mantıklı bir an önce 2 çocuk yap noktayı koy
mantıklı değil çoook mantıklı. inşallah bir kerede olur. uğraşmazsın. çok geç kalmışsın.
Bence mantikli. Sonra cocuk sahibi olmakta zorlasiyor.
evet hemen çalışmalara başlamalısınız son yaşlar çocuk için
Yaşınızdan dolayı en fazla 1 sene sonra inşallah anne baba olursunuz
Bence de senin için en mantıklısı erken çocuk olması
hayatım çocuğu niye yapmak istiyorsunuz menapoza girerim olmaz diye mi
Yaş konusunda evet normal şartlarda hemen çocuk yapma fikrini doğru bulmuyorum
hemen çocuk yapmak mantıksız ama yaş varmış evet. en azından 5-6 ay beklemenı tavsıye ederim yinede. hayatın karşımıza neler çıkaracağı belli olmuyor
bence mantıksız en az 1 sene birbirinize alışın derim
Yaş çok geçtikten sonra doğum zorlaşıyor ve yumurta kalitesi düşüyor. Ondan hemen yapın bence
1 sene keyfinizi sürün. 1 sene sonra 1 yıl ara ile 3 çocuk yapın
ne keyfi mk kadın için 35 sonrası doğum riskli doğum
Hiç alakası yok knk. beslenmene dikkat ettiğin müddetçe menepoza kadar yolun var. beslenme önemli.
sfgsfgs 35 sonrası geriatrik doğum olarak geçer tıpta ve risklidir. kaldı ki 30 a geldiğinde kadınların yumurtalardının çoğu gitmiş oluyorç 23ten sonra dolğurganlık düşüşe geçen bir şey
sen bilirsin. ama alakası yok. mercimek, bezelye, fasulye, ceviz, fındık, muz ve yeşil yapraklı sebzeler birde doğal maden suyu. Bunları kullanırsan yumurtalarının kalitesi ve sayısı artar. Kulaktan dolma bilgilerle uğraşma.
şu an seninki koca karı bilgileri, benim söylediğim 35+ doğum geriatrik doğum olması tıpta bir gerçek
o zaman hemen yüzükleri takın düğünü haftaya yapın. enişte mayalasın hemen yaşın geçiyor.
evet, kadının biyolojik yaşının olduğu gerçeği var. evlenmek zorunda değil ama bunu bilip evlenmeliler
Yap tabi ne bekliycem. Biraz geç kalırsan kusak farkını çok hissedersin
35 ise yap hemen olmayabilir de o durumda çok geç olabilir. Paniklersiniz
eger sevdigin adami yeteri kadar tanidiysan ve guveniyorsun ve en onemlisi maddi durumunuz iyise elbette yapin daha gec olmadan
Mantıklı gec bile kalmışsın
5 yıl içinde yaptın yaptın 40 dan sonra zor
Geç bile sen bide çocuk ağlama basladı zaman anlarsın
Yeterince iyi tanıdıysan çocuk yapmak için beklemeye gerek yok zaten yaşınız da var.
mantikli bekleme daha fazla cocuk icin Allah korusun yastan dolayi zorlasabilir hamile kalman
Ben 34 yasindayim yani evlensem bende isterdim. 50 yasindayken cocugum 15 olacak misal
Bence mantıklı. Bebekleri de seviyorsan çok keyifli bir süreç sizi bekliyor
bir dakika bile kaybetmemelisin, ilk geceden yapın
Hemen degilde bi 3 ay kadar bekle derim
Hemen istiyorum:)
Şaka yapıyorum 3,6 ay iyi
İnşallah hayırlısı
Amin:))
Seni de uyku mu tutmadı çoçuk için😬
Sor bakayım
İyi işler Emre:)
Tamam 👌
Gayet mantıklı bence hiç beklemeyin
İnşallah çok istiyorum ama çooook❤️❤️❤️
Mantıklı geç bile kalmışsın. Hemen yapın bu gece.
Sen bilin. Bakabilecegine güveniyorsan doğur
İstiyorsanız, evet mantıklı.
Haklısınız bence
boşanırsan ne olacak?
Mantıklı fazla fakit kaybetmek olmaz
Evlen yaparsın ve mantıklı
yaş olarak haklısın ama en az 1 yıl bekleyin bari
Mantıklı tabiki olmaz mı 😊
Mantıklı. Biyolojik saat işliyor.
Tam zamanı diyebilirim her ikiniz içinde.
Yani tabiki hattanilk geceden yapman gerek
Bencede mantıklı hemen yapın
Zamani geldi bile geciyor.
Çocuk oyle bir şey değil
Hemen yap yaşın büyük sonra daha zor olur
İstiyosanız neden mantıklı olmasın.
Mantikli erken onlem almak lazim
TAbiki mantıklı
Kesinlikle mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?