Şu an tek çizgi olduğu için hamile değilsin. Şöyle bir durum var. Eğer ki ilk çizgi hemen ikinci çizgi ilk beş dakikada çıkarsa hamilesin demektir. Ama kan testi verirsen çok daha iyi olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hamilesin aynısı 4 yıllık sevgilimle başımıza geldi daha yeni olduğu için silik görünüyor bir haftaya tekrar yap hormonların artar daha net olur ama korkma eğer evli değilsen sevgiliden vazgeçme biz aldırma kararı vermiştik yanında oldum ama onu daha çok kıskandım sahiplendim diye benden ayrıldı beni çok kırdı sen bunu yapma eğer değerini biliyorsa yanındayda onu dinle çünkü oda baba olma hayalini yıkıyor ama kadın hormonu tabi çocuğumdan vazgeçtim diye sevgiliden de ayrılma piskolojisini yaşayabilirsin yapma ben 3 aya yakın oldu daha toparlanamadım hala aklımda o hergün ağlıyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yazacağımı bilemedim, lütfen üzülme sen çok hisli biri olmalısın her şeyin hayırlısı olsun sen üzülme yeter ki
Bu yoldan geçtim ve kimseye anlatamadım o terketmiş olsa da korumak lazım sonuçta kısa süre de olsa cocuğumun anası kadın duygu değişimleri ile yapmak istemediği şeyler yapabilirler herşeyin çaresi var özel kliniklerde aldırmanı tavsiye ederim devlet zaten almıyor özel hastane desen kayda işleniyor hatta eve aile birliği geliyor güvenilir bir klinik olması gerekir 15-30 dk sürer işlem acı ağrı çok olmaz eğer erkek arkadaşın sana destek oluyorsa ona sıkı sıkı sarıl çok zor günler atlatacaksınız ama birlikte iseniz çözülür mereka etmeyin bizim yaşadığımız sonu yaşamayın üzülmemek elde değil mecburduk askere gidecem onu ailesi çok baskıcı mecbur kaldık hem bebeğimi kaybettim hem sevgilim terk etti iki canımı birden aldılar sanki böylesini Allah Yaşatmasın
Sanki böyle çok ince bir çizgi görünüyor eğer ben yanlış görmüyorsam tabii ama sen yine de onaylamak için kan testi ver eğer gebe kalmak istiyorsan da Allah gönlüne göre versin inşallah.