Çocuk & Ebeveyn Bebeğim hep üşüyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bebeğim 4 gün önce doğdu ama titriyor elleri de soğuk sıcak su torbası koyuyorum sırtına ama neden üşüyor olabilir? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar 2 tane doktora gittik herşeyi normal sadece üşüyor. Bebeğim hep üşüyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bebeklerin üşüdüğü sırtından ve göğsünden anlaşılır. Eğer sıcaksa ellerinin soğuk olması normal. Bu seferde çok sıkı giyindirirseniz iyi olmaz. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bacım doktora git. Burdaki ergenlerle cevap bulamazsın. Sıcak su torbası felan bunlar yerine doktora git 0 0 Yorumla
Birhiclik Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kundakla bebeği elleri kundagin içinde ısınır 0 5 Yorumla itstheway +1 yıl cok tatliu Yorumla Birhiclik +1 yıl @itstheway dimiii Yorumla itstheway +1 yıl evetttttttttttt ya Yorumla Soran +1 yıl @itstheway kız sen niye taktin😅 benim çocuumun elleri üşüyor nesi tatli 😂😂 Yorumla itstheway +1 yıl evet de iste hosuma gitti nasil bir his anne olmak Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Abla doktora götür hemen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Doktora götürdüm hiçbir şeyi yok Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ev mi soğuk Yorumla Soran +1 yıl Hayir aslinda baya sıcak ama dogumhanede baya beklemiş oradan beri boyle Yorumla MarsRafinha +1 yıl Bulursanız bir tane elektrikli battaniye alın. Belli süre ısıtın sonra fişten çıkarın onu sarin içinde beklesin biraz. Geçmiş olsun kuzucuğuma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💙 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı. evmi soguk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bebeklerin üşüdüğü sırtından ve göğsünden anlaşılır. Eğer sıcaksa ellerinin soğuk olması normal. Bu seferde çok sıkı giyindirirseniz iyi olmaz.
Bacım doktora git. Burdaki ergenlerle cevap bulamazsın. Sıcak su torbası felan bunlar yerine doktora git
Kundakla bebeği elleri kundagin içinde ısınır
cok tatliu
@itstheway dimiii
evetttttttttttt ya
@itstheway kız sen niye taktin😅 benim çocuumun elleri üşüyor nesi tatli 😂😂
evet de iste hosuma gitti nasil bir his anne olmak
Abla doktora götür hemen
Doktora götürdüm hiçbir şeyi yok
Ev mi soğuk
Hayir aslinda baya sıcak ama dogumhanede baya beklemiş oradan beri boyle
Bulursanız bir tane elektrikli battaniye alın. Belli süre ısıtın sonra fişten çıkarın onu sarin içinde beklesin biraz. Geçmiş olsun kuzucuğuma
Teşekkür ederim 💙
Ateşi falan olmasın
ateşi kaç?
evmi soguk