Çocuk & Ebeveyn 1 ay Çocuklar neden çok sevimli oluyor? kshalkininözbabasi Takip Et Xper 4 Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Özellikle koreli çocuklar çok tatlılar bayiliyorum bunlara minnak minnoslara Çocuklar neden çok sevimli oluyor? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Aso6533Fenomen Takip Et Yoda Yaş: 27 1 ay Dünyada ki en masum varlıklar oldukları için.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Çünkü masum ve saflar, bizim aksimize. O yüzden her halleri, tepkileri ayrı tatlı geliyor. Büyüdükçe kötüleşiyoruz, kalbimiz ve çevremiz pisleniyor ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Moddelen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay her canlinin yavrusu tatli oluyor masum masum bakiyorlar ondan muhtemelen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Küçük insan her şeyin küçüğü tatlı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör kshalkininözbabasi 1 ay Evet ya Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 97% 1 ay Küçük Şeyler her zaman sevimlidir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör kshalkininözbabasi 1 ay Evet bu insan olsun hayvan olsun herseyin küçüğü çok tatlı Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b görüş paylaştı. Bence de şirin oluyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör kshalkininözbabasi 1 ay Evet canikooo
Aslıiuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 96% 1 ay Çocuk olduğu için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör kshalkininözbabasi 1 ay Demi ajsjs💕💕 Yorumla Aslıiuuuuu 1 ay Evet 🥰 Yorumla
Vendetta_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 ay Çocuk çünkü saf masum daha Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Dünyada ki en masum varlıklar oldukları için..
Çünkü masum ve saflar, bizim aksimize. O yüzden her halleri, tepkileri ayrı tatlı geliyor. Büyüdükçe kötüleşiyoruz, kalbimiz ve çevremiz pisleniyor ¢
her canlinin yavrusu tatli oluyor masum masum bakiyorlar ondan muhtemelen
Küçük insan her şeyin küçüğü tatlı.
Evet ya
Küçük Şeyler her zaman sevimlidir
Evet bu insan olsun hayvan olsun herseyin küçüğü çok tatlı
Bence de şirin oluyorlar
Evet canikooo
Çocuk olduğu için
Demi ajsjs💕💕
Evet 🥰
Çocuk çünkü saf masum daha
Ürkütücü