Kızlar, Çokmu geç kalmışım?

merhaba kızlar 26 yaşındayım 18 yaşın da anne oldum 7 yaşında bir oğlum var daha önceleri hic düşünmüyordum 2. Çocuğu gerek psikolojik olarak gerekse çocuğumla daha fazla ilgilrnmek adina ama tabi farkinda olmadan zamaninda geçtiğini düşünüyorum 🤷🏻‍♀️zaman cok hızlı geciyor gerçekten farkina varamadan 1 yıl önce oğlum yeni 6 yaşına girdigi zamanlarda bi hamilelik yasadim ama ne yazikki 2 aylıkken kaybettik onu kalbi durmustu😔 psikolojikmen cok yipranmistim hmn olsun istemedim korkuyordum çünkü şu an da hamile olduğumu öğrendim tahminen 3 ya da 4 haftalık ☺️ dr gidicem yarin ins ama suandada hatta 1 yildir kendime kızıyorum neden bu kdr bekledim nedennn inat ettim aralarını neden bu kdr actim oglum deli gibi kardes istiyor suanda 2. Sınıfta aralarindaki yas farki cok etkilermi yani kıskançlık olucagini zannetmiyorum ama aradaki yas cokmu etkili oluyo kendime kizmaktan alikoyamiyorum bencillik ettigimi düşünüyorum acikcasi ama bir yandanda oğlum la cok iyi ilgilendim evde olsun disarda olsun bir suru sosyal etkinlik yapiyoruz 2 yasindan beri surekli onun ilgi alani olan seyler yaptim hic birseyden eksik koymadim egitim olarak 3yasindan beri kalem kitap elinde okula baslamadan okuma yazmayi öğrendi bn öğretmedigim halde bir yandan bunlari dusununce rahatliyorum ama kafam cok karisik ya hala yorumlarinizi bekliyorum bu arada ilk defa boyle bi paylasimda bulundum burada☺️konusup rahatlamak istiyorum yoksa psikolojik destek alacak gibiyim🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar, Çokmu geç kalmışım?