Veganım, 3 ve 4 yaşındaki çocuklarıma hayvansal gıda yedirmeyeceğim. Haksız mıyım?

6 aylıkken sütten kesersen durmadan hasta olur ilerde sonrasında da vitaminsizlikten demir eksikliğinden zayıf düşer hatta ölebilir ya da kör kalabilir sen otçul değilsin
alıcak gücün yoksa ne diye 2 çocuk yapıyon o zaman diye sorarlar
Görüş
13Görüş
Onların vitamine ihtiyacı var onlar yesin sen yine yeme ama onları yani bu şekilde büyütme yazık.
Haksızsın süt ürünleri faydalı yumurtada faydalı kendi istekleriyle olsalar sorun olmazdı ette çok faydalı
Türkiyenin büyük çoğunluğu kirada mülteciler bile
Sen kendin vegansın da çocuklarını vegan yapmaya ne hakkın var. Yani o çocuklar ilerde kendi hür iradesi ile vagan olsaydı o zaman sorun yoktu. Ancak sen gelişme çağındaki çocuğu sağlıksız bir şekilde besliyorsun. Devletin o çocukları senin elinden alması lazım.
her şey çok pahlı bizimki zorunlu veganlık
Alamıyorum demek başka almıyorum demek başka
paran olmasa 2 çocuk yapmazdın atma
Ne alakası var kardeşim fakir diye çocuk sahibi olmasın mı? Çoluk çocuğa karışıp evlat sahibi olmak yalnızca zenginlerin sahip olduğu bir imtiyaz mı? Fakirler ölsün o zaman
bakamıycağın çocuğu yapmayacan çocuğun günahına girmicen
senin gibi düşünenler yüzünden açlıktan ölüyor çocuklar
Kendini veren Allah rızgını da verir merak etme. Ben bu güne kadar bu memlekette açlıktan ölen kimseyi de görmedim ayrıca
ben gördüm ama
ayrıca öyle bişi de yok verse hindistanlılara afrikadaki çocuklara da verirdi
Onlara da veriyor merak etme.
hee ondan hepsi bi deri bi kemik
açlıktan dünyada kaç çocuk ölüyor haberin var mı senin
Onlar açlıktan ölmüyor çoğu hastalıktan ölüyor. Ayrıca bunların çoğu siyasi karmaşık konular. Merak etme hepsinden haberim var
atma kafandan
Aklıma bu geldi.
https://www.youtube.com/embed/PmR7Bw6wYnwSiz var ya üşütmüşsünüz kardeşim acilen bakırköye yatırılmanız lazım sizin çok net konuşuyorum
Saçmalama istersen adamı delirtme çocuk onlar daha yavrular yumurta süt peynir şart onlara
6 ayda sütten kesmek ne ya? Çocuğa zararın dokunacaksa neden yaptın bu çocuğu. Bir çocuk 2 yaşına kadar emmeli
Gecenlerde böyle bi kadın müebbet hapis yemişti bi insan kendi çocuna nasil böyle bişey yapar ya saçmalamayın
Bunlar hepsi milleti gaza getirmek için yapılan paylaşımlar yeme zıkkı.. m ye. cocuguda yok bunun inanmayn
Bence sen bitkisel olarak ta beslenme. Hava yeter sana
Hahahahaah çok iyi😂😂😂
@insnlardanefretedyrm teşekkür ederim :)
canım canım şeyler işte Allah'ım sen fikir ver bunları Çocuklar ondan sonra canım olup ülkenin başına oluyor
Çocuklarının hayatına da aynı şeyleri katmak zorun da degilsin
Haksızsın protein almaları lazım çünkü
Sağlıklı düşündüğünden emin misin?
Canım senin et süt yumurta yoğurt ve peynir fiyatından haberi var mı
Alamıyorum kardeşim
Çocuklar inek sütü içmişler
devlet desteği istebence
Aferin iyi halt ediyorsun
Çocuklar ölecek ölecen
Saçma sapan işler
Tmmm
En İyi Görüş