7 gün önce bebeğim oldu ama göğüs uçlarım hep yara ne yapmalıyım? Emziremiyorum canım yandığı için
2 ay
Göğüs ucu yarasına ne iyi gelir?

7 gün önce bebeğim oldu ama göğüs uçlarım hep yara ne yapmalıyım? Emziremiyorum canım yandığı için
Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım denediğim kremler fayda etmemişti.
Doğal ve bende hemen fayda gösteren yöntemi söyleyeyim size, ayva çekirdeği jeli.
Malzemeler
Yapılışı
Geçmiş olsun.
Emzirme yapmadan önce göğüs uçlarına masaj yapman, göğsüne sıcak kompres uygulaman kanalları açıp daha rahat süt gelmesini sağlayacaktır. Bu sayede bebek emerken zorlanmaz ve emzirme sonrasında canın yanmaz.
Emzirme işlemi bittikten sonra birkaç damla sütü göğüs uçlarına sürerek kurumasını beklemelisin. Kuruduktan sonra zeytinyağını yine masaj yaparak sürüp göğüs pedi ile göğsünü kapatmalısın. Göğüs pedleri bebek ürünleri satılan her yerde kolaylıkla bulunuyor.
Bu süreç birkaç hafta sonra geçecek, dayan, diren. Geçmiş olsun güzel anne. 🧡
Silikon uç kullanabilirsin. İki çeşiti var. İkisinden de alın çocuk hangisini kabul ederse (umarım eder) rahat edersiniz. Meme ucuna da en iyi gelen şey yine anne sütüdür.
Görüş
12Görüş
Madecassol yaralara çok çabuk etki eden bir krem ikincisi sütünü sağarak besleyebilirsin bebeğini
Lansinoh ya da lanolin kullan. Faydası olur. Bide kapat uçlarını
la roche posay- cicaplast
bugunden yarina iyilestiriyor kesinlikle al
O marka berbat benim heryerimi yaktı
hmm o zaman içinde birseye alerjin olabilir
bepanthol dene
bide o markayi baska birseyle beraber kullandiysan o da yapmis olabilir
normalde yakma yapmiyor cünkü
Alkol var ürünlerinde o yüzden
Ayva cekirdeginden dogal jel yap
Hametan sürüyorlardı diye hatırlıyorum
Dişi yok nasıl yara ediyor