Çocuk & Ebeveyn Bebeklerinize temizlik ürünü satın alırken nelere dikkat ediyorsunuz? SaksıDeğilimAnayım Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sert kimyasallar içermeyen ve alerji yapmayan ürünleri tercih ediyorum. Bebeklerinize temizlik ürünü satın alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Bebek Soruları Satın Alma Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Kimyasal olmamasına 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Babanın evinde de mi kimyasallar içermeyen ve alerji yapmayan ürünleri kullanıyordun :D :D 0 4 Yorumla SaksıDeğilimAnayım +1 yıl evet, ailemde ne gördüysem çocuklarıma da onu alıyorum Yorumla Jagras +1 yıl Saksı değilim diyorsun yani :D :D Ulen ben babamdan dayak gördüysem bende çocuğumu döveyim o mantıkla o zaman :D Yorumla SaksıDeğilimAnayım +1 yıl yani neyin iyi neyin kötü olabileceğini ayırt edebiliyorum. Bu ikisine aynı mantıktan bakmamak gerek Yorumla Jagras +1 yıl babalar doğrusunu bilir onun yolundan devam :D :D :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaaa su fotoğraf için bebis sahibi olabilirim🥺🥺🥺🥺 0 1 Yorumla SaksıDeğilimAnayım +1 yıl değil mi ya çok tatlılar <3 Yorumla
JonathanWoodgate Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hepsinde kimyasal var. Mümkün olduğunca doğal ürünler kullanmaya özen göster 0 1 Yorumla SaksıDeğilimAnayım +1 yıl evet tercihim o yönde oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimyasal olmamasına
Babanın evinde de mi kimyasallar içermeyen ve alerji yapmayan ürünleri kullanıyordun :D :D
evet, ailemde ne gördüysem çocuklarıma da onu alıyorum
Saksı değilim diyorsun yani :D :D Ulen ben babamdan dayak gördüysem bende çocuğumu döveyim o mantıkla o zaman :D
yani neyin iyi neyin kötü olabileceğini ayırt edebiliyorum. Bu ikisine aynı mantıktan bakmamak gerek
babalar doğrusunu bilir onun yolundan devam :D :D :D
Yaaa su fotoğraf için bebis sahibi olabilirim🥺🥺🥺🥺
değil mi ya çok tatlılar <3
Hepsinde kimyasal var. Mümkün olduğunca doğal ürünler kullanmaya özen göster
evet tercihim o yönde oluyor