Çocuk & Ebeveyn 2 ay Kaç yaşında anne/baba oldunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Kaç yaşında anne/baba oldunuz? Görüş Yaz 36 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b görüş paylaştı. 24 yaşında kendime hedef koydum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Henüz olmadım, 30'a kadar da olma gibi bir planım yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MasalAtasoyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay Hamileliğimi sayarsak 24 yaşında ilk bebeğime hamile kaldım, 25 yaşında doğurdum. 26 yaşında da ikinci bebeğime hamileyim şu an Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
onnurss Takip Et Xper 1 Yaş: 26 2 ay Yoo baba olmak felan yok vur geç vur geç bambambam !!! Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yakışıklı1998122345 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Daha bekliyon taliplerimi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Black1710 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Olmadık hala bekarız 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Hamileliği sayarsak 24 saymazsak 25 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 27 2 ay Dur daha genciz ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 2 ay Çok tatlı bir genç 🤠🍭 Yorumla whatkindof 2 ay Göze mi battık noldu öyle 🙃 Yorumla Soran 2 ay Gözlerim kamaştı 🤩 Yorumla whatkindof 2 ay Air jordanların da benim gözümü kamaştırdı Yorumla
Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay 17 yaşında oldum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b görüş paylaştı. Daha olmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Daha olmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
simA908 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Daha olmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatimbok_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Olmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Julia_julia Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eig 98% 2 ay 20 yaşında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 2 ay Olmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sivaslısite Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay Şimdi bile olmak isterdim bekarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Minnakbeybiii Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 97% 2 ay Olmadik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 508 görüş paylaştı. Evlenmedim daha Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 87% 2 ay 18 yaşında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lúthien89 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 100% 2 ay 25.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
24 yaşında kendime hedef koydum
Henüz olmadım, 30'a kadar da olma gibi bir planım yok.
Hamileliğimi sayarsak 24 yaşında ilk bebeğime hamile kaldım, 25 yaşında doğurdum. 26 yaşında da ikinci bebeğime hamileyim şu an
Yoo baba olmak felan yok vur geç vur geç bambambam !!!
Daha bekliyon taliplerimi
Olmadık hala bekarız 😂
Hamileliği sayarsak 24 saymazsak 25
Dur daha genciz ya
Çok tatlı bir genç 🤠🍭
Göze mi battık noldu öyle 🙃
Gözlerim kamaştı 🤩
Air jordanların da benim gözümü kamaştırdı
17 yaşında oldum.
Daha olmadım
Daha olmadım
Daha olmadım