Bebek Bakımı 2 ay Hamile olduğunuzu öğrendiğini an eşinizin size söylediği ilk cümle? dgn034 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok merak etmişimdir Hamile olduğunuzu öğrendiğini an eşinizin size söylediği ilk cümle? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Bebek Bakımı konusunda 6,2b görüş paylaştı. Genelde ilk anneler aranıyor gadası 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Evli değilim fakat bir gün olduğu zaman değişik bir şekilde söyleyebilirim benim sağım solum belli olmaz muzurluk yapabilirim 0 1 Yorumla dgn034 2 ay Hahaha adam kalpten gitmesin asko Yorumla
MasalAtasoyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay Beni iki çocuk babası yaptığın için teşekkür ederim AŞKIM 🙈❤️ 0 2 Yorumla dgn034 2 ay Hahaha Allah bağışlasın Yorumla dgn034 2 ay Malzeme adamdan asil sen teşekür et 🤣 Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Aşkım bak bunun şakası olmaz 😅🤦🏼♀️ 0 18 Yorumla dgn034 2 ay Hahaha Yorumla dgn034 2 ay Adam yaptığı şeyi bilmiyor mu bide demiş bunun şakasi olmaz 🤣 Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Her şeyi şaka haline getiren bir eşi var travma olmuş artık 😂 Yorumla dgn034 2 ay Hahahaha keşke deseydin üçüz geliyor 🤣🤣 Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Söyledim şakası olmaz dedi şaka değil zaten dedim test gösterdim sonrası koptu onda zaten sonra neler neler söyledim de duymamış 🙈 Yorumla dgn034 2 ay Eve geldiğinde söyle hamile degilmişsim yanlış olmuş karnın büyümüş dese kilo almisim de 🤣🤣🤣 Yorumla ScoobyyDooo 2 ay 33 haftalık oldu kaç kere kalp atışı dinledik artık doğum şakalarım başladı benim 😂 Yorumla dgn034 2 ay Adam kalpten gitcek yapma 🤣 Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Zaten panik biri Allah korusun da cidden öyle olacak gibi 😂 Yorumla dgn034 2 ay Hahahaw Yorumla ScoobyyDooo 2 ay 😅 Yorumla dgn034 2 ay Ahh ah aşkda kaybettim ben gerci aldatıldım da siz kazanın Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Herkesin tek bir şansı yok ki birden fazla şansı var 🥰 Yorumla dgn034 2 ay Hayırlısı Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Aynen öyle rabbim en hayırlısını versin 🙏🏻 Yorumla dgn034 2 ay Amin Yorumla ScoobyyDooo 2 ay Umarım bir gün istediğiniz hayatı yaşarsınız istediğiniz kişiyle 🙏🏻İyi haftasonları Yorumla dgn034 2 ay Sağolun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Yine mi gol beeee aşkım... 1 2 Yorumla dgn034 2 ay Hahahahahha cidden mi Yorumla Görüş sahibi 2 ay 🤷🏼♀️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay ŞAKA YAPIYOSUNNN 0 4 Yorumla dgn034 2 ay Niye Yorumla Görüş sahibi 2 ay 2 yıl boyunca çocuğumuz olmuyordu 2 yılın ardından hamile olduğumu söyleyince inanamadı pek Yorumla dgn034 2 ay Ne güzel allah bagişlasin Yorumla Görüş sahibi 2 ay Amin teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Genelde ilk anneler aranıyor gadası
Evli değilim fakat bir gün olduğu zaman değişik bir şekilde söyleyebilirim benim sağım solum belli olmaz muzurluk yapabilirim
Hahaha adam kalpten gitmesin asko
Beni iki çocuk babası yaptığın için teşekkür ederim AŞKIM 🙈❤️
Hahaha Allah bağışlasın
Malzeme adamdan asil sen teşekür et 🤣
Aşkım bak bunun şakası olmaz 😅🤦🏼♀️
Hahaha
Adam yaptığı şeyi bilmiyor mu bide demiş bunun şakasi olmaz 🤣
Her şeyi şaka haline getiren bir eşi var travma olmuş artık 😂
Hahahaha keşke deseydin üçüz geliyor 🤣🤣
Söyledim şakası olmaz dedi şaka değil zaten dedim test gösterdim sonrası koptu onda zaten sonra neler neler söyledim de duymamış 🙈
Eve geldiğinde söyle hamile degilmişsim yanlış olmuş karnın büyümüş dese kilo almisim de 🤣🤣🤣
33 haftalık oldu kaç kere kalp atışı dinledik artık doğum şakalarım başladı benim 😂
Adam kalpten gitcek yapma 🤣
Zaten panik biri Allah korusun da cidden öyle olacak gibi 😂
Hahahaw
😅
Ahh ah aşkda kaybettim ben gerci aldatıldım da siz kazanın
Herkesin tek bir şansı yok ki birden fazla şansı var 🥰
Hayırlısı
Aynen öyle rabbim en hayırlısını versin 🙏🏻
Amin
Umarım bir gün istediğiniz hayatı yaşarsınız istediğiniz kişiyle 🙏🏻
İyi haftasonları
Sağolun
Yine mi gol beeee aşkım...
Hahahahahha cidden mi
🤷🏼♀️
ŞAKA YAPIYOSUNNN
Niye
2 yıl boyunca çocuğumuz olmuyordu 2 yılın ardından hamile olduğumu söyleyince inanamadı pek
Ne güzel allah bagişlasin
Amin teşekkür ederim