Çocuk & Ebeveyn Bebeklerde tırnak bakımı nasıl yapılır? sweetmama36 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bebek bakımında en zorlandığım şey tırnak bakımı. Tırnaklarını keserken acıtmaya çok korkuyorum. Bebeklerde tırnak bakımı nasıl yapılır? Cevapla Bebek Soruları Nasıl Yapılır Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Fazla derin kesmemeye dikkat edilmeli 0 0 Yorumla
YessiiM Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dikkatli olacaksınız ve bebeğinizin elini olabildiğince sabit tutacaksınız. Derin kesmemelisiniz. 0 0 Yorumla
nanelikedi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Duştan sonra yapıyorum ben genellikle :) Sıcak suyun etkisiyle zaten yumuşamış oluyor, tırnakları kesmek daha kolay hale geliyor. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yenidoğan tırnağı kesilmez kendi kırılıyor ama törpü yapilabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla derin kesmemeye dikkat edilmeli
Dikkatli olacaksınız ve bebeğinizin elini olabildiğince sabit tutacaksınız. Derin kesmemelisiniz.
Duştan sonra yapıyorum ben genellikle :) Sıcak suyun etkisiyle zaten yumuşamış oluyor, tırnakları kesmek daha kolay hale geliyor.
Yenidoğan tırnağı kesilmez kendi kırılıyor ama törpü yapilabilir
Getirin bana ben keseyim 😅🤭
ben özenle kesiyorum
Uyurken ve dipten kesmemek en doğrusu