Benim anne babam hiç farkedip kabul etmeseler de çok yapıyorlar. Önümden sevdiğim yiyeceği alıp abime veriyorlar sen seversin oğlum diye.. önceden çok tepki verirdim ama artık yoruldum. Sadece sürekli ben böyle bir ebeveyn olmamaliyim diyorum.
Ailemde yok. Ailemde aksine kızın üstüne daha çok düşülür. Babam her zaman abin erkek o kendine her şey olabilir vs vs der. Ama annemin babası ve annesi erkek torun ayrımcılığı yapıyor. Öldü gitti hatta anneannem birgün ne sevgisini gördüm ne bişeyini. Vefat ettiğinde de gözyaşı bile dökemedim çümkü ciddi anlamda bir damlayı hak etmedi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cekirdek ailemde erkek yok. 2 kiz kardesiz o yüzden bu durumu bilemiyorum. ama erkek olsa belki olabilirdi diye dusunuyorum. Babannem dedem falan cok erkekcidir çünkü. Zaten tek kiz torunlari da biziz. Bizden baska 4 torunlari daha var hepsi erkek. Babannemin 5 tane oglu var zaten. Kızı olmamış. O yüzden bizi cok anlamazlar. Biraz ayrimcilikta gordugumuzu soyleyebilirim diger erkek torunlara karşı. Zaten bu sebeplerden ve baska sebeplerden dolayi pek gitmiyoruz yanlarina. Sen oyle davranirsan bende yanina gelmem bu kadar basit. Ama aile icinde, cekirdek ailede daha sıkıntılı bu durum. Ve turk kizlari ne yazik ki bu ayrimciligi aile icinde cok yasiyor.
Var evet annem oğullarını babam kızlarını destekler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abim istediği yere istediği zaman izin almadan çıkabilir sevgilisi olabilir istediğiyle konuşur istediğini giyer ama ben hiçbirini doğru düzgün yapamam hepsinde bir kısıtlama..