Bugün sabah 9 da sezeryan oldum ama ağrım çok iğne ve serumlar bi işe yaramıyor kalkarken sanki belimi doğrultamıyorum ne yapmalıyım? Nasıl geçer
2 ay
Sezeryan doğumdan sonra ağrı nasıl geçer ?

Bugün sabah 9 da sezeryan oldum ama ağrım çok iğne ve serumlar bi işe yaramıyor kalkarken sanki belimi doğrultamıyorum ne yapmalıyım? Nasıl geçer
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah çocuğunuza hayırlı ömürler nasip etsin ameliyat ağrısı zordur ağrı kesici etki etmezse yapacak pek bisey kalmıyor ne yazık ki acıyı düşünmemeye çalışın bu geceyi atlatırsanız her gün bir önceki günden daha iyi olacaksınız
İyi dilekleriniz için teşekkkür ederim , ama her gün daha da artar diyorlar
Artmaz yahu onu kim diyor mantıklı düşün her gün biraz daha iyileşecek iyileşen yara neden ağrısın kendimden biliyorum çok ameliyat oldum bak gör yarın daha rahat olursun sonraki gün daha rahat takma onu kim diyorsa
Bu normal yara değil yanlız 7 kat dikildi derim
1 ay geçmiyor
Biliyorum nasil bir yara olduğu ben de karın bölgemden ameliyat oldum bak görürsün ne demek istediğimi sabah olsun bi uyumaya çalış sadece
Hatta ağrın var biliyorum ama şu an istesen ayağa bile kalkabilirsin
Kalkmam imkansız tutmuyor zaten altım epiduralin etkisi var
Sıkıntı etme moralini yüksek tut geçici şeyler bu acılar bak ne demek istediğimi anlayacaksın sabah olduğunda çok geçmiş olsun tekrardan
Çok Teşekkür ederim
İyi de torunları olcak. Nasıl birisi gelmez ki
Görüş
1Görüş
İlk 3 gün çok ağrılı oluyor, dikiş yeri çok sancı yapıyor ama 5. günden sonra oldukça azalır. Geçmiş olsun.
Yarın hafifler 4 güne iyice azalacak ama ilaç geçirmiyor ne yazık ki.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 💝anne olmadığım için bilmiyorum😅
Hastanede kaç gün kaldın
Bugün oldu zaten
1 hafta böyle gider yaa. Gözğn aydın. Yanında annen var dimi
Yanımda biri yok.
Neden yok kocan?
Evli değilim boşandım.
Alla yardımcın olsın. Ağrı kesicilerle duruyosun şu anda. Eve geçince sadece parol vercekler hap olarak. O da çok fayda etmicek. Ağrılarım artar. Eve geçince kim olcak
Kimse
Olmaz ama. Sezeryanla o bebişi emziremezsin. Doğrulup yerinden bile alamazsın ki
Artık bi şekilde yapıcam
Ailen sana destek olmuyo mu boşandığın için
Ailem yurt dışında
En İyi Görüş