hamilelik geçirmiş kişiler ya da bilgisi olanlar yazabilir.
reglim gecikti ve pembemsi akıntılar geliyor günde bir ya da iki defa. daha önce yaşamadığım bir durum bu. şüphelenmeli miyim bilmiyorum
hamilelik geçirmiş kişiler ya da bilgisi olanlar yazabilir.
reglim gecikti ve pembemsi akıntılar geliyor günde bir ya da iki defa. daha önce yaşamadığım bir durum bu. şüphelenmeli miyim bilmiyorum
Regl öncesi dönemde pembe akıntılar gelebilir. Ayrıca erken gebelik durumunda implantasyon kanaması anlamını da taşıyabilir. Kadınların bazılarında yumurtlama aşamasından sonra hafif lekelenmeler görülebilir.
erken gebelik nedir? gebelik testi aldım, eczacı sabah yapmanı önerdi. sabah yapacağım
Merhaba, pembe ya da kahverengi lekelenme gebelik belirtisi olabilir, ancak bu regl gecikmeden önce gelir, beklenen regline 3-5 gün kala yani, ilişkinin üzerinden 2 hafta geçtiyse idrar testi yapabilirsin evde
reglim gecikti. bu akıntılar gebelik belirtisi değil mi kesin o zaman? çünkü reglden önceki tarihlerde olur demişsiniz implantasyon kanaması
Reglin normalde düzenli midir?
evet düzenliydi. ilk defa böyle lekelenmeler yaşadım
Lekelenmeler birkaç gün devam edip durdumu, yoksa devam ediyor. u
1 haftadır devam ediyor
Bu kadar devam etmez gebelikte, birkaç gün ve günde sadece birkaç kez görülür İmplantasyon kanaması, muhtemelen regl habercisi bu lekelenmeler, farklı belirtiler var mı gebelikle iliskilendirdigin
Cevap
2Cevap
koku var mı yanma oluyor mu ne zaman ılıskın oldu gunun ne kadar geçti?
3 hafta geçti üzerinden yaklaşık. koku ve yanma yok
test yapmadın m ı?
yarın yapacağım
yap içine boşalma olduysa gebe olabilirsin.
Regl olacaksın birkaç güne ondan geliyordur. hamilelik için olan akıntı cinsel ilişki sonrası döllenme oluşunca gelir yumurtalar çatladığı için.
18 gün döllenme için yeterli bi süre mi
Senin kaç gün gecikti 18 gün mü?
10 gün kadar
Bende kahverengi olmuştu en mantıklısı kan testi :)
hamile olduğunuzda mı kahverengi olmuştu? çünkü bende de kahverengi geldiği oluyor
Yakin bir zamanda iliskiye mi girdiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?