İnsallah hamile degilimdir 4 gün önce biriyle iliski yaşadım ve karnım agirimaya başladı hafif mide bulantısı korkuyorum hamile kalmış olabilir miyim? Belirtileri neler..
Merak etme, 4 günde belirtileri çıkmaz gebeliğin, muhtemelen yaşadığın ilişkiye bagli olarak agriyor karnın,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dördüncü günde herhangi bir belirti göstermez. O konuda rahat olabilirsin. Niye bilmiyorum fakat birlikte olduğun kişi sevgilin değilmiş gibi hissediyorum. Yanılıyor muyum?
Daha seks yapmayı bile bilmiyorsunuz her gün burada ağlamayın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalama hamile olsan bile seksten 4 gün sonra belirti vermesi imkansız bence tansiyonun düştü veya vitaminsiz kaldın git bi vitamin ilacı al eczaneden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkuyorsanız yapmayın abi Allah Allah boku yedikten sonra gelip buraya korkuyorum da yazmayın yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
4 günde bir belirti olmaz da arkadaş korunsanıza, alt tarafı 2 saat eğleneceksiniz diye hayatınız mı kaysın
Korunmadan anisizin oldu
Merak etme, 4 günde belirtileri çıkmaz gebeliğin, muhtemelen yaşadığın ilişkiye bagli olarak agriyor karnın,
Dördüncü günde herhangi bir belirti göstermez. O konuda rahat olabilirsin. Niye bilmiyorum fakat birlikte olduğun kişi sevgilin değilmiş gibi hissediyorum. Yanılıyor muyum?
Sevgilim degil
Seviyorum bu huyumu. :) Peki spontane mı gelişti yoksa planlı mıydı?
4 günde hiçbir belirti olmaz.
Koruma yöntemin neydi
Korunmadik
İçe boşalma mi yaşadın
Daha seks yapmayı bile bilmiyorsunuz her gün burada ağlamayın
Saçmalama hamile olsan bile seksten 4 gün sonra belirti vermesi imkansız bence tansiyonun düştü veya vitaminsiz kaldın git bi vitamin ilacı al eczaneden
Korkuyorsanız yapmayın abi Allah Allah boku yedikten sonra gelip buraya korkuyorum da yazmayın yani
Korkuyorum ☹️😞
Korunsaydınız o zaman
Kuzu 2 haftadan önce anlaşılmaz testte yapsan boş hastaneye gitsende boş 2 hafta beklemek zorundasın
2 hafta sonra testte cikarmi
Sana şunu söylüym eğer regli olduktan sonra 1 hafta boyunca istediğin kadar aeviş bişi olmaz ama regline yakın yaptıysan sıkıntı olabilir
Reglim biteli çok oldu ama regl olmama daha var
Bişii olmaz o zaman sıkma canını regl haftan olsaydı sıkıntıydı
4 gunde belirti olmaz
Peki 2 hafta sonra ne gibi belirtiler olur
Test yap iki hafta sonra. Belirti hemen olmaz 1 ay öncesi
Dur daha psikolojik hepsi
☹️😞
İçine boşaldımı
Sanki bakkaldan ekmek almış gibi anlatman 🤣🤣
☹️☹️
4 günde ne belirtisi ya?
😰😰