Çocuk & Ebeveyn Sizce kim bu saate kadar uyumadı ve beni de uyutmadı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İşte bu şapşik 😠😘. Bu kadar tatlı olduğu için çok şanslı yoksa onu çingenelere vermiştim şimdiye kadar 🤭🤭 Uyku duası filan biliyosanız fotoğraftan beri bi okuyun üfleyin şu çocuğuma nolur 💛🐣 Sizce kim bu saate kadar uyumadı ve beni de uyutmadı? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şimdiye kadar uyumadıysa bundan sonra uyur akşama kadar gibi geliyor 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Allah bağışlasın, bu seni daha coook uyutmaz cano😂 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Maşallah, Allah nazarlardan saklasın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aminn teşekkürler Yorumla
пσтнıпɢʟσƨε Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Böyle seyler gorunce hayata géç mi kaldik diyorum bazen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben erken başlamış olabilirim 😀 Yorumla пσтнıпɢʟσƨε +1 yıl Allah bagislasin Mutlu mesut yasayin esinizle. cocugunuzla Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bu saate kadar uyumadiysa bu saatten sonra uyur buyuk ihtimalle hdhd 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7 saat once sorulmus pardon cjjc Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 336 cevap paylaştı. çok şükür uykusuz geceleri atlattım 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 947 cevap paylaştı. Sevgilim 0 0 Yorumla
Delinolurummmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kimdir bu?😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bebem Yorumla Delinolurummmmm +1 yıl Hmm Allah bağışlasın😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şimdiye kadar uyumadıysa bundan sonra uyur akşama kadar gibi geliyor
Allah bağışlasın, bu seni daha coook uyutmaz cano😂
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Aminn teşekkürler
Böyle seyler gorunce hayata géç mi kaldik diyorum bazen
Ben erken başlamış olabilirim 😀
Allah bagislasin Mutlu mesut yasayin esinizle. cocugunuzla
bu saate kadar uyumadiysa bu saatten sonra uyur buyuk ihtimalle hdhd
7 saat once sorulmus pardon cjjc