Benim teyzem 50 yasında ve hamile kaldı
ve bebeği oldu Kıbrıs’ta kendine bebek koydurdu. Başkanının yumurtası iLe. Bu durumda teyzem gerçek anne mi?
Benim teyzem 50 yasında ve hamile kaldı
ve bebeği oldu Kıbrıs’ta kendine bebek koydurdu. Başkanının yumurtası iLe. Bu durumda teyzem gerçek anne mi?
bu tür işlemlerde tıpben yumurta donasyonlarında yüzde onbeş ile yirmibeş arası annenin genlerini alır bebek diye okumuşdum sonuçda yumurta dediğin nedir mikroskopla görülecek bişi asıl ona canını kanını veren taşıyan büyüten emziren annesidir. doğal olarak gerçek annesidir. benim gözümde net yani. şöyle düşünün birinin karaciğeri kalbi vs bitik nakil yapılıyor. o nakli alan insan başkasımı oluyor. dışardan baktığında o kalp artık onun için atıyor o organ onun için çalışıyor. bunuda organ nakli gibi düşünmek lazım diye düşünüyorum. allah analı babalı büyütsün olmayanlarada nasip etsin. sevindim teyzen adına
Teyzem 50 yasında menapoza falan girmiş biriydi
Doğum yaptı
Hem de normal doğum
Ve çocuğu da aynı kendine benziyor
Ama çocuğa DNA testi yapılsa çocuk teyzemin çıkmaz galiba
O çocuklar ilerde büyüyünce o yumurtasını veren kadının diğer çocuklarıyla evlenirse yA
Kardeş evliliği olursa
Çocuk bilse gerçek annemi arayacağım demez mi
Belki merak eder yumurtasını kim verdi acaba diye
Ben olsam çok merak ederdim
Acaba kimin yumurtası
yaw nesini merak ediyorsun yumurtanın. sperm önemli zaten, tarlaya ne ekersen onu biçersin düşünme böyle şeyleri bak kadıncağız kaç yıl sonra çocuk sahibi olmuş kendi canından kanından hayat vermiş çocuğa yumurtanın ne önemi var burada. gözle görülmeyecek kadar küçük bir şey.
Gözle görülmüyor ama ondan bir insan dünyaya geliyor
Belki de o yumurtanın sahibi hayat kadını falan
bak ordada yetersiz bilgiye sahipsin yumurta donörlerini çiftler kendisi bizzat secerler tüm özelliklerini bilirler sülalsinde hastalık var mı yokmu ona kadar bakılır kariyerine bakılır yani bunlar gelişi güzel yapılan işlemler değil organ nakli gibi düşünürsn olay tamamdır.
Evet ama yumurtasını veren kişi niye verir sen mesela sperm verir misin
ymurtasını verenler genelde bildiğim kadarıyla ünv öğrencileri paraya ihtiyaçları oldukları için erkek ve kadınlar veriyorlar diye okumuşdum. ben neden vereyim ki öyle bir ihtiyac hissetmedim.
herneyse şeker benden bukadar bu konuda sen takılma böyle şeylere dediğim gibi doğuran annedir bu net. o çocuğun gerçek sahibi doğuran ve sperm sahibi olan babasıdır. gerisi boş.
Evet öğrenciler veriyormuş ama hiç düşünmüyorlar mı ilerde benim çocuğumu doğuracak diye
Para için yapıyorlar demek
sen neden takıldın bu olaya bukadar. anlamadım yumurta verenin çocuğu olmuyor o olması için eşiyle yumurtasının döllenip kendisinin doğurması gerekiyor. neden anlamakada ısrar ediyorsun anlamadım kaldıki bu tarz tüp bebek olaylarında çiftler zaten psikolojik testlerden geçiyor. teyzen istermi organ nakli yoluyla çocuk sahii olsun. yumurtası yok demekki. tıpda son yıllarda böyle bir imkan vermiş teyzende değerlendirmiş o yaşına rağmen azmedip bebek sahibi olmuşlar burada önemli olan annenin bebeğine iyi bir annelik yapıp yetiştirebilmesidir. nokda dahada yazmıcam bu konuda. teşekkür.
Rica ederim seni eig seçeceğim
Çok sağol bir tek sen aklı başında cevap verdin
Amin 🙏
Yani tabii anne oluyor karnında taşıyor o besliyor ama başkasının genleri
Bebek aynı teyzeme benziyor ama o nasıl oluyor
Yani size öyle geliyordur Sonuçta başka bir kadının yumurtası teyzen evli mi Bu arada yoksa yani sperm eniştenin mi başka birinin mi
Teyzem evli
Hayır hayır gerçekten çok benziyor
Çocukluk resimleri falan aynı teyzem bu nasıl oluyor
Yani o büyüdükçe değişir ya burada şunu sormak istiyorum teyzen hamile kaldı değil mi başka birinin yumurtasıyla başka birinin yumurtasıyla eniştenin spermini döllendirdiler sonra büyümesi için onu teyzenin karnına yerleştirdiler ve teyzen doğum yaptı değil mi
Evet aynen öyle oldu
Ben de çok böyle irdelemeyeyim boş ver yıllar sonra çocuğu olmuş Bırakın o mutluluğu yaşasın benzemiyorsa da sana çok benziyor diyeyim huyu benziyor deyin bakış
Cevap
9Cevap
Başkasının spermleri ile hamile kaldıysa evet biyolojik olarak annesi kendisi oluyor. Ancak babası kimin spermleri alındıysa odur.
Kocasının spermi ile hamile kaldı
Ama kendi yumurtası değil
Evet ama bebek aynı teyzeme benziyor
Biyolojik olarak olmasa da evet, gerçek annedir.
Bebeğe DNA testi yapılsa annesi kim çıkar
Çok bilmiyorum ama biyolojik annesi çıkar diye düşünüyorum mantıken..
Anladım teşekkür ederim
Ne demek.
Gerçek anne ama orada kim olduğu bile belli olmayan birisi acayip burada yapılıyor sonuçta
Burada ne yapılıyor
Evet anne olmak için illaki ilişkiye girmesi gerekmiyor ki
Ama bebek onun yumurtası değil
Yumurtalıklarina sperm koyuyorlar dölleniyor işte?
Hayır teyZemin yumurtasına değil başka kadının yumurtasına sperm koyup döllüyorşar
Sonra teyzemin rahmine transfer ediyorlar
Hamilelik teyzemde başlıyor
Valla bilmiyorum ama analı babalı büyüsün inşallah 😅
Amin 🙏
🤗🤗🤗
Aslında yani doğuran deilde büyüten anne olmalı bence ve yinede kendi dogurmuş olmuyormu
Kendi doğurdu
Hamilelik doğum emzirme hepsini yaşadı
Ama bebek onun yumurtası değil
Evet gerçek anne
Ama onun yumurtası değil
Bebek aynı teyZeme benziyor ama ya bu nasıl oluyor
Geni geçmez sen taşıyorsun sadece demiş doktorlar
Bu çocuğa söylenmeli mi
gerçek anne değil
Bebek aynı teyzeme benziyor bu nasıl oluyor
Yok artık
Ne yok