Kızlar öncelikle selamünaleyküm 18 aylik kızım var ilk çocuğum adiyla seslendigimde bana tepki vermiyo bunun için ne yapmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Pedagog gittin mi? Gitmediysen götür hemen bir baksınlar. Yardımcı olurlar.
Çocuk gelişimine yonlendirmisleri 2 hafta sonra tekrar gideceğiz ondan sonra düzelme yoksa psikiyatri dediler
Pedagoga gitmeni tavsiye ederim. Netten araştırabilirsin. Pedagog çocuğun gelişimde bir sıkıntı olup olmadığını sana söyler psikiyatri gidersen belkide hemen ilaç verir pedagog gitmek daha sağlıklı. Sonra doktor seni yönlendirir.
Çok saolun biran önce randevu alıcagim
Mhrseden nasıl yazıp randevu almam gerekiyor
Bilmiyorum maalesef hiç almadım.
Aleykümselam hiçbir şeye mi tepkisi yok? Bir doktora mı götürseniz acaba
Tepki veriyor şu sekil şunu al dediğimde aliyor koş dediğimde koşuyor babası işten gelir Defne diye seslenir arkasına döner hemen bakar ona kosar
Tabii ki de doktora götür. Yani allah korusun korkunç bir durum ama siz de aptalsınız yani 18 aya kadar beklenmez. Zihinsel bir şey de olabilir sağır falan da olabilir. Allah korusun yavruyu
Üslubunuze dikkat edin ve kulakları gayet iyi duyuyorrrr burada bisey soruyorum saçma sapan konusuyorsunuzzz
Çocuğunu ihmal etmişsin inşallah devlet elinden alır
Siz kendinizi salınnn kardeşim ne saçma sapan insansin
İsmi dışında seslere tepki veriyomu çocuk
Mama içiyor mama al dediğimde geliyor alıyor sevdiği sesli oyuncaklar olursa elime veriyor açım diye elimden tutup biyerlere götürüyor babası seslenince tepki veriyor 1 kere oda başka hiç birsekilde vermiyor
Karşına alıp oyun oynar gibi sağ ve sol kulağına alkış yapıp tepkisini ölç donuk mu bakıyo yoksa kollarini başını oynatiyomu bak. Sonra sadece tek kulağa yap bekle tepkisini izle korkutmadan yap. Ufak tefek anne baba diyebiliyomu? Oyun saatlerinde oynuyo musunuz?
Oyun saatimiz yok oyun oynamayı sevmiyor daha doğrusu inanın nasıl ilgilenicemi dahi bilmiyorum ve bu beni çok uzuyor
Kuzum oyun saatleri gelişiminde kendisini ifade etme şeklini destekler hatta oyun arkadaşıda önemli. Sen benim dediklerimi yap bir uzman desteği şart geciktirmeden kontrol ettirin erken müdehale iyidir. Çocuk gelişimi uzmaninada çekinme sor ben bilmiyorum gelişimi için nasıl oynanır hangi oyuncaklar alınmalı beyin gücünü artıran boyama kitapları tavsiyesi al o sana söylemek zorunda utanma sor.
Seslenirken oyun oynarken narin davranın sesinizi yükseltmeyin karşılık vermediği için diretmeyin illa cevap versin diye inatta yapabilir veya yüksek sese karşı içine kapanır. Doktora götürün mutlaka kbb bölümünden de randevu alın ayrıca
Çok teşekkür ederim az çok bana yardımcı oluyorsunuz abla inanın çok zor durumdayım tek başımayım gurbetteeyim ailem. İstanbul'da ben Sinopta kimsem yok 3 senelik evliyim tek başıma çocuğa bakmakla çok zorlanıyorum abla ve ben televizyon falan izlettigim için belkide bana tepki vermemeye başladı korkuyorum şu an otizmli olur diye sabah akşam beynim yandi abla birilerinden hep bilgi. almak istedim teyzemin kızının oğlu var otizmli dediler dil bağı çıktı küçük operasyon geçirdi
Estağfirullah korkma söylediklerimi erkenden yap rabbim hayir etsin inşallah
Olur ablacim 2 hafta sonra tekrar gidicem çocuk gelişimine bakalım ne dicekler
Panik yapma mümkün oldukça fazla ilgilen hatta telefonu bırak git ilgilen bebişle
Bı doktora götür bnc
Götürdüm cocuk gelişimine ilgilenmemi soyledi ilgileniyorum ilgileniyoruz oyuncaklariyla oynamıyor hiç bi şekilde
Hmm degsk. benim oğlum 9 aylıkken tepki vermeye basladiydi başka çocuk doktoruna götür
Çizgi falan izlettirin oluyor mu
Evet 3 aylıkken diş ağrısı çekmeye basladydi bnde unutsun acısını falan die koca ayı actm o günden sonra en sevdg çizgi film oldu bayılıyor. Bugün bile actm izledi kahkalar havada uçtu
Maşallah ne kadar süreli veriyorsunuz peki
Degsio bu.
Bazen yarm saat bazen 1 saat falan çok alıştırmak istemiyorum
Anladim
Doktora gitmen