Çocuk & Ebeveyn Kızınîz olursa Narin ismini koyar mıydınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İlerde Kızınıza Narin ismini koyar miydiniz? Kesinlikle Belki Asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızınîz olursa Narin ismini koyar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hozee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Narin adındaki kadınlar aptl oluyorlar, narin ismiyle bir kadının aptal olması arasında gerçek bir bağlantı var. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Hozee +1 yıl Narin adında ünlü bile yok. Demek ki sivrilebilecek zekaya sahip bu isimde kimse yok. Yorumla Soran +1 yıl Kemal Sunal'ın Torunu Var Yorumla
aycaaaa19 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Koymam çünkü hayalimde tek bir isim var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla aycaaaa19 +1 yıl Hayallerimi kimseyle paylaşmıyorum ya 😁😁 Yorumla
volkan889 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Zamani isimlerden olsun isterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla volkan889 +1 yıl boş ver yaa ama ileride kız babası olmak güzel olur Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Koymam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AmpülNefreti +1 yıl Hoşuma gitmedi Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Nooo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Beğenmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanmıyorum bu ismi koyacağımı.
Narin adındaki kadınlar aptl oluyorlar, narin ismiyle bir kadının aptal olması arasında gerçek bir bağlantı var.
Ne alaka
Narin adında ünlü bile yok. Demek ki sivrilebilecek zekaya sahip bu isimde kimse yok.
Kemal Sunal'ın Torunu Var
Koymam çünkü hayalimde tek bir isim var
Ne
Hayallerimi kimseyle paylaşmıyorum ya 😁😁
Zamani isimlerden olsun isterim
Mesela
boş ver yaa ama ileride kız babası olmak güzel olur
Koymam
Neden
Hoşuma gitmedi
Nooo
Neden