İlk haftalarda düşük riski, kalp atışı duymayı beklemek vs derken çok zor geçiyor zaman son haftalarda da doğum yaklaştıkça yine zor oluyor :D Sizce hangisi daha çabuk geçer?

İlk haftalarda düşük riski, kalp atışı duymayı beklemek vs derken çok zor geçiyor zaman son haftalarda da doğum yaklaştıkça yine zor oluyor :D Sizce hangisi daha çabuk geçer?

İlk hiç sonu da aynı şekilde hiç geçmez ilk önce çok aşırı böyle tedirginlik duyarsın çünkü daha ilk tam tutmuyor vs hamilelik hissini alışmak ilk bir ay filan zor geçer son aylar hiç uyku yok bir şey yok karın iyice büyüyor uyku uyumak zorlaşır şişmeler yanmalar genelde ortası rahat geçiyor diye biliyorum böyle 5,, 6,7
Kişiden kişiye değişebiliyor. Benim ilk haftalarım çok zor geçti. Genellikle son aylar daha zor geçiyormuş.
Cevap
5Cevap
Bence son haftalar çabuk geçer
Hamilelik başlı basına bir dönem her evresinin kendine göre zorlugu var. İlk zamanlar mide bulantilari yasayanlar icin tabi son zamanlar mide yanmasi uyuyamamak vs vs
İlk cocuksa bütün haftalar zor ve uzun geçer ancak sonraki çocukta beye cocuklarda bütün haftalar cok hızlı geçer. İlk haftalar mi zor son haftalar mi dersen kadın için son haftalar bence benim gözlemlediğim kadariyla
İkiside çabuk geçmiyor, ilk haftalar kalp atışı, cinsiyeti vs beklemeleri son haftalar doğumu bekle, karnını taşımakta zorlan, nefes alamazsın en çabuk geçen doğum anı 😀
Ilk haftalar cok cabuk geciyo. Benim hamileligimin ilk 3 ayi inanilmaz hizli gecmisti
Ya hamile hanımefendiler, çok afedersiniz ama yani sizin benim bildirim kutum da ne işiniz var? Ben nasıl buraya geldim?
27 haftalığım zaman geçmiyor 6’dan itibaren🤭.
Tüm haftalar aynı uzunlukta geçer. Hepsi 7 gün
belirtisine göre değişir
Son hafta lar gecmeeezz
Ilk haftalar bence
İlk haftalar.
İlk hafta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?