Eşimin ilk evliliğinden kızı ve benim doğacak olan bebeğim lütfen yardım edin?

• Merhaba öncelikle cevap verem herkesten Allah razı olsun, benim ilk evliliğim 29 yaşındayım ve hamileyim eşimin önceki eşinden 12 yaşında kızı var ve babannesiyle kalıyor daha önce konusunu açmıştım buraya diye hatırlıyorum sorunum olmadıkça girmiyorum pek siteye. Şimdi kıza hamile olduğumu açıkladık ve babam artık beni sevmeyecek o bebeği sevecek hep diye sorun çıkarmış babaannesine ve kadını üzmüş. Fakat burada sağduyulu yaklaşmanızı istiyorum çünkü ben evlenmeden öncede eşim çalıştığı ve evde tek bırakamadığı için o kız babaannesinde kalıyordu sonuçta onu ben doğurmadım ve sorumluluğunuda almak zorunda değilim. Annesi nafakasını alıyor fakat kızını yanına almıyor kendi keyfinde. Maddi manevi eşim bakıyor kıza, o kadar psikolojim bozulduki zaten hamileyim hassasım bu kız ile benim bebeğimin kardeş olma fikri bile beni çıldırttı bunları duyunca, çocuk resmen hamile olmama sinirlendi ve parmağında oynatıyor aileyi ilgi çekmek için. Bu kaprisleri annesine yapıp neden benimle ilgilenmiyorsun diye sorgulaması daha normal olurdu. Durum böyle yorumlarınızı merak ettim gercekten siz olsanız ne yapardınız?
Eşimin ilk evliliğinden kızı ve benim doğacak olan bebeğim lütfen yardım edin?